Samo dan poslije luksuzne svadbe: Svi govore o vjenčanju Anje Stojković, ali...

Samo dan poslije luksuzne svadbe: Svi govore o vjenčanju Anje Stojković, ali čekajte da saznate čime se sada hvali

565
0
SHARE

NASLJEDNICA DRAGANA STOJKOVIĆA PIKSIJA, MLADA I LIJEPA ANJA STOJKOVIĆ SE NEDAVNO UDALA ZA SVOG IZABRANIKA, POPULARNOG RELI VOZAČA IGOA VALENTEA A NJIHOVO VJENČANJE JE BILO LUKSUZNO. ODRŽALI SE NA AZURNOJ OBALI U JEDNOM HOTELU KOJI JE JAKO LUKSUZAN A TAMO JE PRIPREMLJENA I SVA CEREMONIJA.

Iz obje porodice je okupljen veliki broj prijatelja, ljudi, poznanika, kao i dosta članova iz obje porodice.

Anja Stojković je tako konačno izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku, koji je inače i reli vozač. Vjenačali su se tako u skupocjenom hotelu na Azurnoj obali, tu su imal i veselu eremoniju povodom njihovog vjenčanja.

Na tropskom jugu Francuske su organizovali ovu ceremoniju, a zanimljivo je da su dva mjeseca ranije sklopili građanski brak gdje su prisustvovali samo najbliži, kao i pojedine zvanice iz javnog života u Srbiji. Nije poznato ko je sve bio na vjenčanju, a nakon ceremonije luksuznog vjenčanja, poslije se i mlada oglasila koja je podijelila radost povodom vjenčanja.

Slika sa njenog vjenčanja će biti objavljena u japanskom izdanju modne biblije, i to u magazinu Vogue, i smatra se kako će se njihova fotografija pojaviti u velikom broju magazina i da je to sve stvar prestiža.

Igo i Anja su bili sretni, oni su od uha do uha pozirali sa osmijesima. Bili su i svojim poznanicima okruženi, kao i mnogm prijateljima. Veliki broj komplimenata je dobila Ana na račun svog sjajnog izgleda.

I njena vjenčanica je sve oduševila, bila je posebna, Anja Stojković je definitivno briljirala taj dan. Da li se vama sviđa njena haljina ili ne?

NO COMMENTS