Sa lica zemlje je nestala Melanija, a potom se pojavila sa unakaženim...

Sa lica zemlje je nestala Melanija, a potom se pojavila sa unakaženim licem

383
0
SHARE

PRVA DAMA SJEDINJENIH AMERIČKIH DRŽAVA, MELANIJA JE ŽENA KOJA SE SVAKO MALO POJAVLJUJE U JAVNOSTI. OVA PRVA DAMA AMERIKE JE POZNATA PO SVOJIM JAVNIM ISTUPIMA, POMALO JE ČUDNO ŠTO JE NEKO VRIJEME NEMA U JAVNOSTI, A RADI SE O PERIODU OD 25 DANA, KAKO NISMO IMALI PRILIKU VIDJETI JE U JAVNOSTI. POSLIJE 25 DANA, NJENE FOTOGRAFIJE SU OBJAVLJENJE U JAVNOSTI.

Poznato je svima kako je prije neke dvije sedmice Melanija operisala bubreg, nju to nije spriječilo da se sa svojim suprugom DOnaldom pojavi na primanju u čast porodica američkih vojnika koji su svoje živote dali okupatorskom ratu zemalja Bliskog Istoka.

Nakon svega nekoliko sati ceremonije, Melanija je svoje fotkice objavila na tviteru. Prije ovog prijema su spekulisali kako je žena američkog predsjednika na estetskoj operaciji.

Pisali su i neki kako se supruga vratila u Nju Jork, a bilo je i onih koji su rekli da ona sada sa roditeljima živi pošto ne može više da trpi svog supruga. Odgovorila je i ona na to da vidi kako mediji rade prekovremeno, kao i da špekulišu o mjestu na kojem se ona nalazi i šta radi.

Melanija je rekla da budu bez brige, jer je ona ovdje u Bijelog KUći sa porodicom, dobro se osjeća, radi za američki narod i djecu. Poslije ove nove fotografije, svi su odmah izrazili sumnju da je ona bila u posjeti kod estetskog hirurga, zbog toga se sada krije.

Da li vam se dopada Melanija koja je nekoliko puta do sada uradila plastičnu operaciju?

NO COMMENTS