Sa 18 godina se zaljubila, a roditelji su joj htjeli uništiti ljubav:...

Sa 18 godina se zaljubila, a roditelji su joj htjeli uništiti ljubav: Nakon 25 godina, Viki Miljković progovorila o teškim trenucima u braku

366
0
SHARE

VIKI MILJKOVIĆ I NJEN SUPRUG DRAGAN TAŠKOVIĆ TAŠKE SU PRIJE MJESEC I VIŠE PROSLAVILI 11 GODINA SVOG BRAKA, ONI SE ZAPRAVO TRUDE DA POKAŽU DJELIMA KOLIKO JEDNO DRUGOM ZNAČE.

Mislim da Raške i ja opstajemo, pošto smo dosta drugačiji od drugih ljudi koji se u našem okruženju nalaze. Maksimalno smo jedno drugom posvećeni, podržavamo se i pomažemo. Dijelimo i ono što je od svega najbitnije, uopšte ne živimo estradnim životom. Dvije sasvim normalne osobe smo, na zemlji stojimo čvrsto, u mali znacima pažnje uživamo, a romantičnim gestovima i poklonima koji nikako ne bi trebali biti skupi, kazala je Viki Miljković.

Na razne prepreke je njihova ljubav tokom godina naišla, a pogotovo nekada na početku njihove veze, kada su na sve moguće načine roditelji pokušali da ih rastave. U životu popularne pjevačice, to je sigurno bio jedan od najtežih perioda, ona je kroz veliki broj neugodnih situacija prolazila koje su je mnogo rastužile.

Viki je rekla kako je odrasla i sama u jednoj strogoj porodici, nikako nije željela da nastavi svoju ljubavnu vezu njena porodica, Taške im se nije dopadao, a uporeto s tim, i roditelji njenog supruga su samo pogoršavali situaciju sa svojim stavovima. Jako mladi su bili, on je imao 22 godine, a ona 18, odlučili su da se bore za svoju ljubav, a mora priznati da je jako dugo trajao ovaj raskol. Mladi su bili, morali su se boriti da bi mogli opstati, a nakon dugo vremena, popravili su se ukupni odnosi, sve se izgladilo između njihovih porodica, rekla je pjevačica Viki Miljković.

NO COMMENTS