Razlog zbog kojeg je stavio KAVEZ na glavu je genijalan – samo...

Razlog zbog kojeg je stavio KAVEZ na glavu je genijalan – samo njegova žena ima ključ

330
0
SHARE

MNOGO SE ZAINATIO OVAJ ČOVJEK ZBOG ONOGA ŠTO JE SEBI ZACRTAO. OVDJE KAO ŠTO VIDITE ČOVJEK IMA KAVEZ NA GLAVU I JOŠ ZAKLJUČAN? DA LI ZNATE ZBOG ČEGA JE ON TU? JESTE LI SE IKADA ZAPITALI? ON SE ZBOG TOGA ODLUČIO ZA OVAJ RADIKALAN KORAK A U NASTAVKU VAM DONOSIMO ZBOG ČEGA.

Naime, njega su ljudi ismijavali kada su ga vidjeli sa kavezom, a ovaj Turčin je odlučio da prestane pušiti. Ovo je naravno radikalan metod za odvikavanje od pušenja, ali on nije mogao nikako drugačije da prestane da puši nego na ovaj način. Njemu najviše smeta kada se u njegovoj blizini puši, a onda zbog toga on poklekne pred tim izazovom.

Jedino ko ima njegov ključ, odnosno ko može njemu dozvoliti da skine je njegova supruga. Ona ima ključ i otključava kavez kada on hoće da jede. Čak i kada spava, on spava sa kavezom na glavi. Ne može jednostavno da se obuzda, a želi da prestane pušiti.

 

 

Vama možda zvuči ovo presmiješno, ali imamo neke ljude koji koriste razne metode kako bi se na kraju odvikli od pušenja. Ovo jest čudna metoda, ali će biti jako učinkovita bude li se pridržavao ovoga. Mnogo bolje je ovo, nego da slušate nečije savjete iz okoline. On je koristio razne tablete, hanzaplaste i sve drugo, ali mu to izmami novac iz džepa.

 

 

 

Njega porodica podržava u ovome, a njegova kćerka se uopšte i ne stidi ovoga. Njoj nije problem izaći s njim na ulicu, uopšte ga se ne srami. Sasvim joj je svejedno.

 

 

NO COMMENTS