Radile su grudi, usne, jagodice, promijenile su lični opis: Plastični hirurg progovorio...

Radile su grudi, usne, jagodice, promijenile su lični opis: Plastični hirurg progovorio koliko je srpska estrada keširala za ljepotu, a tek kad čujete na koga žele da liče

351
0
SHARE

DANAŠNJA DJEVOJKE ČESTO ODLAZE KOD PLASTIČNIH HIRURGIJA KAKO BI ODRADILE NEKU KOREKCIJU, ODNOSNO KAKO BI PROMIJENILE SVOJ IZGLED I SAKRILI NEDOSTATKE, MNOGE OD LJEKARA ZAHTJEVAJU DA UČINI DA IZGLEDAJU BAŠ KAO ŠTO NJIHOVI IDOLI IZGLEDAJU.

Često djevojke dolaze sa nekim nerealnim zahtjevima, kao i slikama poznatih ličnosti. Pokazuju slike članova porodice Kardašijan, ili Emine Jahović ili Jelene Karleuše. I prije nego se dogovore oko intervencije, hirurg im kaže da li može da ispuni želju ili ne.

Kada je riječ o idealima ljepota, neko ko je maksimum izvukao sa pravilnom estetskom medicinom, to je svakako Emina Jahović, ona je neko ko je uspio da napravio maksimalne promjene, ali sa zadržavanjem skladnog i prirodnog izgleda, kazao je doktor Sava Knežević.

Severina – sve je perfektno osim usana, njena operacija je koštala 9 hiljada eura, kada se izuzme stari silikon u usnama, može se reći da je sve ostalo manje više perfektno odrađeno. Rašen je i lifting lica, jagodice, nos je korigovan, botoks kao i vilica. Doktor je rekao kako bi Severini samo silikon iz usana izvadio i reparirao bi to nekim hijaluronskim filerom.

Aleksandra Prijović – operacija 8 hiljada eura, bilo je tu posla, sa mjerom je sve urađeno. Regulisala je veličinu usana, vilica je sa bradom kontuirana, volumen je dat jagodicama, a grudi su i više nego silikonske, na liniji je poradila, leglo je sve na svoje mjesto. Poradio bi samo na konturama lica.

ANA KORAĆ – operacije devet hiljada eura, nju riječ volumen u svakom smislu opisuje. Jagodice su toliko uvećane da su sa ostatkom lica u disproprociji, a neadekvatnog oblika je gornja usna kao i veličina. Anu bih savjetovao da smanji sve što se može smanjiti na neku pristoju veličinu, njeni atributi su prenaglašeni, odavno su prestali biti ideal ljepote.

NO COMMENTS