Prošlo je 12 godina od hit serije 1001 noć: Gluma sada neprepoznatljivo...

Prošlo je 12 godina od hit serije 1001 noć: Gluma sada neprepoznatljivo izgleda

428
0
SHARE

PROŠLO JE ČITAVIH 12 GODINA OTKAD SE EMITOVALA POZNATA TURSKA HIT SERIJA 1001 NOĆ. SERIJA KOJA JE SVE REKORDE GLEDANOSTI OBORILA.

Popularna glumica Berguzar Korel je bila ta koja se sa ulogom Šeherzadom proslavila u toj seriji. Ona danas ima 35 godina, u braku je sa svojim kolegom i popularnim glumcem Halitom Ergencom, sa njim je dobila sina Aliju, nekoliko godina su već u braku.

Upravo na snimanju ove serije, njih dvoje su se upoznali i tako zaljubili jedno u drugo, a na kraju su svoju ljubav morali okončati brakom, a uzimajući u obzir kako danas izgleda, moglo bi se reći da je uspješno dočarala lik mlade arhitektinje u ovoj hit turskoj seriji Hiljadu i jedna noć.

Ova popularna lgumica je uvijek govorila da je za njen mladoliki izgled najviše zaslužna genetika, ona uopšte ne koristi često šminku, a više puta je viđena glumica na ulicama Istanbula i Ankare kako sa svojim sinom i suprugom šeta. Sa svojih par prijatelja se glumica slikala, a evo kako ona dansa izgleda:

Da li ste znali da je Berguzar mnogo voljela igrati dobojku, ona je to dugo trenirala i bila je članica nekoliko profesionalnih klubova. Igrala je i u nekim kratkim filmovima tokom svog školovanja, ona rado učestvuje i u onim društveno odgovornim projektima u organizaciji dječjeg uličnog pozorišta.

Svoje slobodno vrijeme koristi da kliza, jedri, pleše ili da igra odbojku. Ona je srpsku publiku osvojila ulogom u seriji 1001 noć, zvijezda je pozorišnih predstava, filmova i turskih filmova, a odrasla je i sama u glumačkoj porodici, dosta je to utjecalo na njen izbor da zavoli daske koje život znače.

NO COMMENTS