Prošla Je Godina Dana: Svaki Dan Otac Moli Boga Da Mu Sina...

Prošla Je Godina Dana: Svaki Dan Otac Moli Boga Da Mu Sina Pronađu…

517
0
SHARE

SVAKODNEVNO SMO SVJEDOCI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA KOJE SE DOGAĐAJU, A SVE ZBOG TOGA ŠTO SE VOZI NEPRILAGOĐENOM BRZINOM NA NAŠIM PUTEVIMA KOJI NISU BAŠ BAJNI.

Ovdje imamo jedan slučaj koji govori o porodici Kozlić koja već godinu dana i više nikada nije pronašla tijelo svog sina. Majka i otac više ne mogu da izdrže bol. Žele da pronađu svog sina, a njemu se gubi svaki trad.

Naseljeni su u mjestu Nemila koje se nalazi kraj Zenice. Iz policijske stanice nestrpljivo očekuju godinu dana poziv, kako bi im javili da su pronašli tijelo njihovog sina i kako bi ga mogli ukopati.

 

 

Četvrtog februara prošle godine se dogodila strašna saobraćajna nesreća, kada je automobil marke AUDI kojim je upravljao izvjesni Amar Kozlić sletio sa puta zbog neprilagođene brzine. Zajedno sa svojim prijateljima Husom i Almedinom je poginuo.

Njih trojica su odlučila tu noć da izađu napolje kako bi se provela, a kada su se vraćali, došlo je do nesreće. Skupocjeni Audi je završio u rijeci Lašvi. Almedin i Huso su bili u automobilu i nije bilo spasa, dok je Amar nestao. Nikada njegovo tijelo nisu pronašli.

Tijela Almedina i Huse su bila u vozilu, ali je misterija, gdje je nestalo tijelo Amara…. Najteže dana ova porodica provodi godinu dana, pošto se nadaju da će ga jednog dana pronaći, ali od njega nikakvog traga nema. Boje se da je već gotovo i da neće nikada pronaći tijelo.

 

Amar Kozlić je stradao veoma rano, bio je miran i povučen momak koji je volio brzu vožnju koja ga je koštala.

 

NO COMMENTS