Prije dvije nedjelje su se vjenčali: Prija i FIlip se žestoko posvađali...

Prije dvije nedjelje su se vjenčali: Prija i FIlip se žestoko posvađali pred svima, nećete vjerovati zbog čega

317
0
SHARE

PRIJE SAMO DVIJE SEDMICE SU SE ZAKLELI NA VJEČNU LJUBAV, ALI POPULARNI PAR ŽIVOJINOVIĆ, ALEKSANDRA I FILIP NAVODNO IMAJU VELIKE NESUGLASICE.

Viđeni su nedavno kako su imali raspravu pred pjevačicin nastup o tome gdje će ubuduće da žive. Izbio je sukob upravo zbog toga što razmišljaju da li će nastaviti da žive u Srbiji ili će u Americi pronaći sreću. FIlip insistira da na nekoliko mjeseci promijene mjesto boravka.

On bi da se presele iz Srbije u Majami, tamo bi nastavili svoj život potpuno daleko od porodičnog doma. Ipak, popularna Prija ima drugačije planove ipak.

Nikada do sada nisu imali ovakve čarke Aleksandra i FIlip, sve svoje probleme su rješavali u hodu, tako žele i da sa novonastalim problemima bude, koji postoje duže vrijeme a to je očigledno.

Filip prati Aleksandru na većinu nastupa, tako je ilo i ovaj put. Polemiku su vodili prethodnih dana, gdje treba njihov život biti stacioniran, pošto Filip ima zaista veliku želju da se u grad vrati gdje je i veći dio života proveo.

Aleksandra smatra da to nije dobro za nju, pošto želi karijeru nastaviti u istom smjeru kao što je radila do sada. Novopečeni suprug smatra da je najbolje za njih da budu u Americi, jer tamo planira da osnuju i porodicu. Aleksandra želi da to bude Srbija, pošto ne želi da se odvaja od ljudi koji su joj bliski, njoj bi to zaista teško palo, kaže izvor koji je u kompletnu situaciju dobro upućen.

Već su u svađi, a tek su na početku svoje bračne zajednice.

NO COMMENTS