Prepolovila se, a potom se pretvorila u pravu holivudsku ljepoticu: Izbacila je...

Prepolovila se, a potom se pretvorila u pravu holivudsku ljepoticu: Izbacila je samo jednu stvar iz svog jelovnika

429
0
SHARE

ONA JE MORALA DA PROĐE KROZ POČETNI PAKAO, NOSILA JU JE MISAO U ŠTA ĆE SE PRETVORITI NAKON NEKOLIKO MJESECI. JEDNA DJEVOJKA SE VODILA SA JEDNOM MISLI KAKO ĆE DA IZGLEDA NAKON NEKOLIKO MJESECI, A ONDA JE USPJELA DA IZGUBI PREKO 60 KILOGRAMA.

Radi se o djevojci koja se zove Žozefina Desgran, ona ima 17 godina, i dolazi iz Australije. Odlučila je tako da napravi veliki okret u svom životu za samo jednu godinu. Dugo godina je imala problem sa viškom kilograma, a zatim je odlučila da sve to izgubi.

Tako je Žozefina odlučila da napravili veliki preokret u svom životu. Da je uspjela u svemu tome, dokaz su i fotografije koje je na Instagram nalogu objavljivala svakodnevno. One najbolje svjedoče njenoj transformaciji.

Izgubila je sigurno oko 60 kilograma, težila je nekih 122 kilograma sigurno, velikih problema je imala, ali je odlučila svoju ishranu da mijenja iz temelja. Rekla je i sama da je smanjila unos ugljikohidrata, šećer je iz svog života izbacila, rekla je i sama kako je ključ svega ovoga bio šećer.

Nije mogla da vjeruje šta je sve u sebe unosila, nije ni bila svjesna da toga ima u skoro svakoj hrani. Njoj je bilo teško, najteže je bilo prve dvije sedmice, nije mogla da se upusti u sami razvod od šećera. Ipak, kako je vrijeme prolazilo, tako se i ona počela navikavati, počeo joj se gaditi šećer i rekla je da ga od tada više nije konzumirala.

Uspjela je, to i sami vidite, sve se može kad se hoće.

NO COMMENTS