Prelijepo izgleda sve dok ne vidite obrve – tada svi zanijeme kada...

Prelijepo izgleda sve dok ne vidite obrve – tada svi zanijeme kada vide na šta liči

436
0
SHARE

HANA LAJN JE MLADA LOGERKA, STARA JE SVEGA 16 GODINA I ONA IMA JAKO ČUDNE I NEOBIČNE OBRVE, USPJELA JE TAKO VELIKU PAŽNJU LJUDI DA PRIVUČE ZBOG SVOG NEOBIČNOG IZGLEDA.

Svoje kreacije redovno objavljuje na Instagram nalogu, njeni pratioci je sa čuđenjem gledaju na društvenoj mreži, ne mogu nikako da sakriju to. Jasnije će vam sve biti, a vama je dovoljno samo pogledati ovu fotografiju ispod koja će vam sve reći:

Zaista mnogi trendovi danas vladaju, ko god ima malo pameti, može odmah znati kako nešto nije za njega, uništiti svoj izgled na taj način može, a pogotovo ako se odluči usvojiti ovo što je ona uradila.

Samo pogledajte načine na koji ona vrši dekoraciju obrva, razne trendove danas imamo, neke nazivamo talasastim obrvama, imamo potom i cvjetić obrve, zatim neko zna svoje obrve da u pletenicu isplete, potražite ovo malo, guglajte, sve ćete vidjeti. Neki imaju samo pola obrve, dio obriju ili počupaju, a drugi i ostave.

Tzv. debele obrve koje su iole normalnije, nema šanse da ikada pomislite da su to prirodne obrve, jer se iz aviona vidi da se radi o onim nacrtani, tačnije umjetnim obrvama.

Mnogo trendova ovdje imamo, zar ne, složiti ćete se s nama, je li tako?

Mnogo takvih primjera imamo na Balkanu, slažete se s nama?

NO COMMENTS