Poznati estradni par uhvaćen u akciji na balkonu – kada njen otac...

Poznati estradni par uhvaćen u akciji na balkonu – kada njen otac vidi, biće belala; prolaznici zgroženo posmatrali

595
0
SHARE

ON SE NIJE NAJBOLJE SLAGAO SA NJENIM OCEM, JOŠ OD ULASKA U RIJALITI. NEMANJA ĐERIĆ ĐEKSON SE OD SAMOG ULASKA NJEGOVE DJEVOJKE ANDRIJANE SKRIVAO DA VODI RAZGOVOR SA NJENIM OCEM, GLEDAOCI PUTEM MALIM EKRANA SU TO MOGLI I PRIMIJETITI.

Svoju vezu pred kamerama su započeli Đekson i Andrijana, iako se protivio tome Andrijanin otac, bivši zadrugar DUško Radonjić. Nemanja Đerić Đekson je tada otvoreno rekao šta misli o vezi sa Andrijanom i kako na to reaguje njen otac Duško.

Ne žalimo se, nama je sve u redu, kako na Instagramu, tako i mimo njega. Nama tu nije presudan Andrijanin otac, Duško. Šalim se malo, dobar je on čovjek. par puta smo se vidjeli na žurci i u finalu, sve je super bilo, nisam se sa Duškom muvao, pa ne moram ni ga viđam. Neću mu auto otimati i da je vodim tamo, kazao je Đekson.

Đekson je otkrio da je odveo Andrijanu svojoj kući i da ju je odmah sa roditeljima upoznao. Gotive je sve, porodica, ortaci. Ona je kosovska djevojka, kako da je ne gotive, kroz smijeh je izjavio Đekson.

Onda je otkrio i kakvu njegovi trenutno poslovni planovi, odnosno sa kojim zadrugarima ima u cilju da snimi duetske pjesme. Rekao je da snima spot Kurtoazija, kada se završi sve to, snimiti će i pjesmu sa Slobom, a nako ntoga će i neko solo stvar. Nikada se ne zna, možda nešto i sa Andrijanom.

Duško Radonjić je inače bio u vezi sa Zoricom Marković tokom rijalitija ukoliko niste upratili.

NO COMMENTS