Potresna ispovest Ivice (39) pod čijim je kolima preminuo mali anđeo iz...

Potresna ispovest Ivice (39) pod čijim je kolima preminuo mali anđeo iz Niša: Plakao sam i držao ga u rukama, masirao srce ali je sve bilo uzalud

621
0
SHARE

Jučer je Jovanovo tijelo sa Instituta za sudsku medicinu preuzela njegova obitelj koja je bila jako neutješna. Sedmogodišnji Jovan Savić dok se sankao je stradao, kada je na njega naletio 39-godišnji Ivica Đokić koji je vozio Ford Mondeo, u četvrtak je udario Jovana, a sada ne može da se oporavi od šoka kroz koji je prošao.

Alkotestiranje je odmah urađena, utvrđeno je da nije bio pijan, vozilo mu je bilo jako ispravno, nema uopšte njegove krivice ovdje. Pod lijekovima za smirenje je on, ne može da izbriše sliku stradalog dječaka nikako, stalno mu je pred očima.

 

 

Na putu je bilo snijega, on se kretao i polako, a kada se popeo na tu uzbrdicu, zastao je, jer je vidio da djeca kao metak idu prema njemu. Vidio je jednog dječaka koji je išao prema njemu, pokušao je da ga izbjegne, išao je skroz udesno, ali nije bilo sreće.

Dječak je sa ispruženim nogama direktno pod automobil podletio.

Djevojčica koja je sa njim bila je zakočila nogama, ona je oala na zemlju, ali je ustala odmah i on je vidio da joj nije ništa. Potom je zvao pomoć, niko se nije odazivao.

 

 

Dijete se zaglavio ispod automobila, on nije mogao da ga podigne, sanke je gurnuo ispod kola, ali su se one polomile, i letvu i trupac…

Dok je izvlačio, plakao je, dvojica ljudi su mu prišla, pozvali su hitnu pomoć, on ga je držao i rukama, davao mu je i vještačko disanje, potom mu je srce masirao, sve je to bilo uzaludno..

Ono što ga još više muči to je što je vozio svoju 14-godišnju kćerku u školu, ona je sve to vidjela. Zvala je hitnu pomoć, nije prestala da vrišti kada je vidjela da je dječak umro.

Udruženje pogrebnika Srbije je odlučilo da cjelokupnu pogrebnu opremu donira.

 

NO COMMENTS