Poslije učešća u rijalitiju Zadruga, on traži od fanova novac: Slupao automobil...

Poslije učešća u rijalitiju Zadruga, on traži od fanova novac: Slupao automobil i ostao bez novca, krenulo mu je sve nizbrdo

391
0
SHARE

Rijetko kome nakon izlaska iz najgledanijeg rijalitija svih vremena krene nizbrdo, samo je njemu to uspjelo. Popularno maneken Toma Panić se javio svojim fanovima putem Instagram profila, gdje je sve svoje fanove uputio na trenutno stanje u kojem se nalaze, on inače i na taj način komunicira s njima.

Obzirom da se komentarisao Toma zbog Mine Vrbaški, pročita i mnogo pozitivnih stvari o sebi na Instagramu, a istina je ima i onih koji su negativni. Vjerujemo da bi Toma ispravio mnoge stvari kada bi mogle kada je u pitanju Story Instagram.

Tomu, bivšeg Zadrugara je najviše iznerviralo što se mnogi brinu da li ima para ili ne, kao i odakle mu je markirana odjeća. Odlučio je podijeliti stvarno stanje sa svim svojim fanovima koji ga prate na društvenim mrežama na INstagramu.

Sada vam u nastavku donosimo i tekst koji možete pogledati koji je napisao Toma, vjerujemo da je nakon ovoga svima začepio usta. Da li će nekome više pasti na pamet da komentariše neke privatne stvari koje se inače i tiču samo Tome ili ne, nama ostaje da vidimo u narednom periodu.

Toma Panić je, podsjećamo vas, u rijalitiju Zadruga ušao u vezu sa Minom Vrbaški, maloljetnicom, koja je sa reperom Đeksonom bila prije toga. Tomu je ostavila, ali i dalje prema Đeksonu gaji emocije iako je on u vezi sa Andrijanom, sa kojom je pred kraj rijalitija najpopularnijeg takmičenja počeo. Zbog Mine su imale i problem u vezi, ali Andrijana ne želi da se više obazire na nju.

NO COMMENTS