Poslije sat vremena nevremena, ovo područje je pretrpjelo najveću štetu – bagerima...

Poslije sat vremena nevremena, ovo područje je pretrpjelo najveću štetu – bagerima su uklanjali led sa ceste

251
0
SHARE

SVJEDOCI SMO SVI NEVREMENA KOJE NAS JE POGODILO PRIJE PAR DANA, TOKOM VIKENDA, VELIKI DIO BIH JE UNIŠTENO LEDOM I OLUJOM. U BIH JE VEĆI DIO ZAHVAĆEN SNAŽNOM OLUJOM, VELIKO NEVRIJEME KOJE JE PRAĆENO GRADOM, PODRUČJE OKO ZAVIDOVIĆA JE PRETRPJELO NAJVEĆU ŠTETU.

Zavidoviće je pogodilo pravo nevrijeme u petak u poslijepodnevnim satima koje se desilo nekih sat vremena. Nije niko ni očekivao da će biti toliko leda. Mediji su ranije saopštili kako su najveću štetu pretrpjeli poljoprivrednici i da su im uništeni svi usjevi, pošto ih je polomio led, kasno je sada za žaljenje.

Iz dežurne uprave Civilne zaštite Ze – Do Kantona, kazali su da je 10-minutno nevrijeme napravilo veliku štetu na usjevima, ali nije na objektima napravljena materijalna šteta. Potopljene vodom su bile ulice Zavidovića, grad koji je pao su na kraju morali sa bagerima uklanjati sa ceste. Kao da je zima došla, takav je osjećaj bio kod svih.

Ovo nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari u Zavidovićima, u onim majskim poplavama od prije tri godine, desilo se još strašnije kada je voda nosila veliki teretni most.

U to vrijeme je mnogo domaćinstava stradalo, ostali su bez kuća, bilo je zaista kritično. Pogledajte još jedan video zapis:

Kakvo je stanje kod vas u državama, da li je bilo kakvog nevremena ili ne? Javite nam se, pišite nam vaše impresije.

Ukoliko vam se dopada naša stranica, pozovite i vaše prijatelje. Možete da nas pratite na Fb stranici Crtani film u 7:15, Nostalgija, Film.ba.

Hvala što nas pratite!

NO COMMENTS