Popularna glumica i dalje vodi mučnu borbu: Vratila se bolest, planira operaciju

Popularna glumica i dalje vodi mučnu borbu: Vratila se bolest, planira operaciju

626
0
SHARE

PROŠLO JE SAMO DVIJE GODINE OTKAD JE DOBILA MASEKTOMIJU, KADA JOJ JE CIJELA DOJKA ODSTRANJENA, AMERIČKA GLUMICA PO IMENU ŠENON DOERTI ĆE OPET MORATI DA SE PODVRGNE JOŠ JEDNOJ OPERACIJI, RADIT ĆE SE REKONSTRUKCIJA DOJKE.

Popularna američka glumica je nedavno podijelila sa cijelim svijetom tužne vijesti koje se njene zloćudne bolesti tiču. Poslije dvije i po godine uporne borbe sa rakom dojke, i nakon što je imala veliki broj operativnih zahvata, ona se vratila u bolnicu, tamo je čeka nova hirurška operacija, rekonstrukcija dojke.

Bivša zvijezda Beverli Hilsa je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, gdje je sa svojom majkom Rosom, ona joj daje ogromnu podršku. Napisala je, volim te, hvala što si uvijek uz mene. Mnogo više bi pisala, ali pilule protiv bolova je jednostavno uništavaju, pisala je glumica u komentaru ispod njene fotografije.

Prije samo dvije i po godine, njoj je dijagnostikovan rak dojke, ona je dobro podnijela vijesti, najavila je da će da nastavi da se bori protiv ove izuzetno užasne bolesti.

Rekla je tada da ima rak dojke i da je krenula na terapije. Nastavila je da jede pravilno, da vježba i da bude pozitivno kao i uvijek do sad u životu. Svojoj porodici je mnogo zahvalna, kao i doktorima i prijateljima ja velikoj podršci. Svojim obožavaocima koji uz n ju stoje, kazala je tada glumica. Posliej faze mirovanja i liječenja, ona je u aprilu ove godine rekla kako jo jse tumor vratio, a Doertieva je rekla da će uprkos lošim vijestima ostati pozitivna.

NO COMMENTS