Pokušavajući da se našali rekla dečku da je trudna- on joj u...

Pokušavajući da se našali rekla dečku da je trudna- on joj u šoku otkriva užasnu istinu

541
0
SHARE

Da li ste vi grupa ljudi koji se vole šaliti? Ukoliko jeste, onda ste na pravom mjestu, jer ćete primjetiti nešto što će vas sigurno nasmijati do suza. Radi se o tome da je jedan par pokušao da se međusobno zezne, ali ko je više stradao, u nastavku ćemo vam otkriti.

Nekada ne znate kako će neke osobe reagovati na vaše šale, ali definitivno da je jako zanimljivo vidjeti kako će se u tom trenutku ponašati osoba. Ova djevojka je odlučila da se našali sa svojim dečkom, ali je na kraju saznala još goru vijest.

 

 

 

Čini se da joj nije trebalo da se šali sa svojim dečkom, ona je inače i poznata jutjuberka i zove se Kejt Selmen. Često pravi razne šale sa svojim dečkom. Ovaj put je došla na jednu suludu ideju, na ideju koja je mogla da krene po zlu, obzirom da je saznala nešto užasno, odnosno njen dečko joj je nešto rekao što joj se nije svidjelo.

Ona se pretvarala da je trudna, samo se htjela našaliti s njim. Rekla mu je da je trudna, a on je ostao šokiran. Očekivala je njegovu sreću i radost. Upitao ju je da li se šali, a ona je rekla da je ozbiljna.

Zatim je on njoj rekao da ga je prevarila. On ne može da ima djecu i ona ga je prevarila, rekao je da ne može da ima djecu. Ostala je zaprepaštena… Naravno, on se šalio sa njom.

 

Kako je to kada stvari krenu na gore, možete odmah da pogledate… pokušala je ona njega da ispali, ali čini se da je na kraju ona ispaljena. Ovo je zaista bilo fenomenalno, mi smo na kraju ostali i bez teksta kada smo vidjeli na koji način ju je uspio prevariti.

Svaka čast, pravi genijalac ako ga tako možemo i nazvati.

NO COMMENTS