Pokušali su da sakriju od svijeta: Kija i SLoba se ljubili kada...

Pokušali su da sakriju od svijeta: Kija i SLoba se ljubili kada su napustili rijaliti – biće frke kada Luna sazna

557
0
SHARE

POPULARNI PJEVAČ SLOBODAN RADANOVIĆ ŽELI NA SVE MOGUĆE DA SAKRIJE OD LUNE ĐOGANI ŠTA SE TO DESILO SA KRISTINOM KIJOM KOCKAR. A KIJA I DALJE NE ZNA NA ČEMU JE SA SVOJIM JOŠ UVIJEK ZAKONITIM SUPRUGOM SLOBODANOM RADANOVIĆEM.

Do kraja rijalitija mi nećemo saznati koga to Sloba voli, da li Kiju ili Lunu, ali kako smo saznali, Kristina i Sloba su se poljubili i to jednom prilikom kada su rijaliti napustili.

Sloba i Kija su se poljubili kada su napustili rijaliti, bilo je emotivno baš. Tada nije bilo kamera, nije mogao niko to zabilježiti, u to je produkcija upućena dobro. Ukoliko ste pažljivo gledali ovaj rijaliti, možete primijetiti da je Sloba rekao kako ništa nije bilo tu.

Ne želi zbog Lune ništa da prizna, da ne bi bilo nikakve frke, ali vjeruje Kija da će u jednom trenutku sve to otkriti. Izvor koji je dobro upućen u ovu priču, kaže kako je ovo sve njegova igra, i jednu i drugu zavlači….

Luna je pokazala manje razumijevanja, Sloba je rekao da nije imao nikakvu mrlju u našoj vezi, malo vode na dlanu sam držao, jedna situacija je presudila. Luna je govorila kako me razumije, tek sad vidim da me nikako nije razumjela, povrijedio sam Kristinu, sve sam uradio kako bih bio sa Lunom…

Sloba je rekao kako misli da Kristina nema mržnju ni prema LUni ni prema njemu. Nema ni Luna mržnju, pokazala je prema Slobi samo manjak tolerancije, priliku ne da da se iskupim. SLoba je rekao kako mu je teško preći preko svega što je rekla, kako je rekla da joj se gadi i da joj je uništio život. Sloba je rekao da je svoj život uništio, ono što je uradio na početku je mnogo teže nego što je sada uradio.

NO COMMENTS