Pogledajte Koliko Je Djevojaka Zatrudnilo Nakon Što Je Petnaestogodišnji Momak Uradio Ovo...

Pogledajte Koliko Je Djevojaka Zatrudnilo Nakon Što Je Petnaestogodišnji Momak Uradio Ovo U Bazenu

647
0
SHARE

ZABAVA KOJA JE DONIJELA SASVIM DRUGAČIJI ZAVRŠETAK, POSLIJE JEDNE PROMAŠENE ZABAVE KOJA SE DOGODILA NA JEDNOM BAZENU, OKO 16 DJEVOJAKA KOJE SU BILE NA TOM PARTIJU SU ZATRUDNILE, A IMALE SU IZMEĐU 14 I 16 GODINA.

Na bazenu je zabava trebala da bude vrhunska, a onda se ona pretvorila u jednu nezaboravnu tragediju. Jedan nepromišljena petnaestogodišnji mladić je ejakulirao u bazen, a potom su se djevojke poslije kupale to.

Tako se priča da je nespretni Tomi Kulter koji dolazi iz Talahasee sa Floride oplodio ove djevojke i ostavio ih u drugom stanju iako su bile netaknute.

 

 

Ovaj nesretni dečko se i dalje brani, tvrdi kako on nije kriv, na zabavi niko nije imao odnose. Iako ljudi tvrde da su imali ludu orgiju na bazenu, on kaže da nije istina i da ih nije tako oplodio. Kaže daje nevin, a spreman je čak da uradi i ljekarsi pregled, da bi dokazao da on uopšte nije krivac, rekaoje razočarani Tommy.

On je zbog ovoga postao mnogo poznat, a svi mu redom sada prilaze i čestitaju. On i dalje pokušava da objasni da nema apsolutno ništa s tim. Razlog zbog kojeg je ejakulirao nije htio uopšte da otkriva bilo kome.

Ipak, kada i mi malo bolje razmislimo, ne čudi, kada je pred vama mnogo zgodnih djevojaka u bikiniju, šta u tom trenutku muškarac napraviti. Potom su urađeni mnogi pregledi, a kasnije su ustanoviti da je njegova sperma mnogo potencijalna, odnosno da je on mogući otac.

Samo dvije djevojke će zadržati bebe, dok će sve ostale da abortiriraju.

 

 

Neki kažu da je ovo lažan tekst, a mi smo ga preuzeli od brojnih medija. Da li je istina ili ne, procijeniti ćete sami?!

 

NO COMMENTS