Plastični hirurg Jelene Karleuše otkrio sve tajne koje je ona krila –...

Plastični hirurg Jelene Karleuše otkrio sve tajne koje je ona krila – znate li vi šta je ona sve na sebi promijenila?

462
0
SHARE

SIGURNO I VI SAMI MISLITE KAKO NEMA BROJE KADA BISTE POČELI BROJATI ŠTA JE TO SVE PROMIJENILA NA SEBI JELENA KARLEUŠA, ALI VJERUJEMO I SAMI KAKO ĆETE PROMIJENITI MIŠLJENJE O OVOME. POGREŠNO STE MISLILI.

Prije izvjesnog vremena, doktorica Olivera je Jelenu Karleušu čak šest sati operisala da bi joj život spasila na kraju. Tom prilikom je otkrila kako su pjevačici morali da odstrane u lijevoj dojci mišić.

Istina je, kako je iz zdrastvenih razloga bila operacija njenih grudi, kazala je doktorica, koja je potom dodala da su mnogi pitali i mislili drugačije, ali sve ostalo na Jeleni Karleuši izuzev njenih grudi je dar majke prirode, kao i majke Divne, koja joj je inače divna prijateljica.

Muškarci svakodnevno dođu na njenu kliniku i donose fotografije popularne pop dive, žele da umaju usne, grudi, nos, stomak, jagodice kao Diva, ali najveći hit apsolutno je njena zadnjica. MOžete biti sigurni kako je sve to rezultat njenog rada i truda, ona je prolila znoja i znoja u teretani da bi imala takvo savršeno tijelo.

NJeno lice i nije tako prirodno, kada se i sami prisjetimo kako je ona izgledala, ali doktorica ne misli tako, dr. Olivera je rekla kako se svi razočaraju činjenicom da je na njoj sve pravo, da na njenom licu nema korekcija, ali svojim pacijentima kaže da može da im pomogne da dobiju vrhunske rezultate uz plastičnu hirugiju.

Šta vi mislite kada je riječ o Jeleni Karleuši, da li je na njoj sve fejk, ili se i vi slažete da je samo grudi uradila na sebi? Pišite nam o ovome, zanima nas

NO COMMENTS