Plakati ćete od smijeha: Acu Lukasa smo uslikali u kupaćim gaćama, na...

Plakati ćete od smijeha: Acu Lukasa smo uslikali u kupaćim gaćama, na jednoj fotki je poput starleta (video)

603
0
SHARE

Popularni pjevač Aca Lukas je nedavno došao U Crnu Goru, a njega je ispred hotela dočekala grupa djevojaka koje su bile uporne da razgovaraju sa pjevačem. On se jedva spasio, a zatim se osamio na bazenu, gdje smo ga uslikali, a tokom izlaska iz istog, on se poput starleta uvijao.

OVDJE

A otkad se razveo od Sonje Vuksanović, pjevača Acu Lukasa djevojke spopadaju na svakom mogućem koraku, međutim, nedavno je uhvaćem kako upravo sa Sonjom razgovara, a šta su oni tačno radili možete pogledati na linku ispod:

ACA LUKAS I SONJA VUKSANOVIĆ

Aca Lukas je imao jako turbulentnu prošlu godinu, kada je u drugoj polovini 2017. godine imao buran prekid sa Sonjom Vuksanović, pa je bio u vezi sa Branislavom Pašajlijom, koja mu je bila paravan, a pričalo se i kako je u vezi sa Aleksandrom Mladenović, ali je on nekoliko puta rekao da nema ništa od toga.

Pričalo se i kako je tukao Sonju, odnosno ona ga je optužila da joj je nanio povrede, da ju je pretukao, a Lukas je rekao da je samo u samoodbrani nju gurnuo jer ga je pogodila šerpom, pa je proveo noć u pritvoru. Sada se opet s njom viđa, što je malo čudno, jer je Lukas izgovorio najgore moguće kletve na račun svoje bivše supruge, sa kojom je dobio i kćerkicu, a podsjećamo vam, on je uzeo ženu od Željka Šašića, kojeg je SOnja prevarila i stupila u vezu sa Lukasom.

Prava sapunica je bila kod Lukasa, kojeg možda nećemo gledati u Zvezdama Granda poslije svađe koju je imao sa Jelenom.

 

 

NO COMMENTS