Par je unajmio 21-godišnju surogat majku, a kad su vidjeli ultrazvuk nisu...

Par je unajmio 21-godišnju surogat majku, a kad su vidjeli ultrazvuk nisu mogli vjerovati svojim očima!

531
0
SHARE

I DOK NEKI NISU BLAGOSLOVLJENI DA DOBIJU DIJETE KOJE TAKO DUGO OČEKUJU, IMAMO NEKE ŽENE KOJE MOGU IMATI DJECU ALI IH JEDNOSTAVNO NE ŽELE ZA SEBE ZADRŽATI. KOLIKO SAMO IMAMO PRIMJERA TAKVIH GDJE MOŽEMO VIDJETI I SAMI KAKO SE NEKO LOŠE PONAŠA PREMA VLASTITOM DJETETU, DOK BI NEKO ŽELIO DA IMA SVE.

 

 

Ovdje vam donosimo jednu jako zanimljivu vijest, žena koja se zove Shanience Studry je mlada 21-godišnjakinja koja je odlučila u jednom trenutku da pomaže drugim porodicama. Odnosno, odlučila je da bude surogat majka, htjela je da pomogne drugima da mogu osnovati porodicu.

 

 

Shanience je već rodila jednog sina, a potom je odlučila da je vrijeme da bude surogat majka. Odnosno imala je želju da pomogne svima koji bi željeli imati porodicu, a koji su nesretni jer ne mogu da imaju djecu. Svima koji imaju probleme sa začečem, ona je spremna pomoći.

Odlučila je jednoj porodici pomoći, radila je kod njih kao spremačica, odnosno dobijala je džeparac a ona bi očistila njihov dom. Mjesecima je radila kod njih, nekada bi dobila i više nego što treba. Nagradili bi nju. Znaju da joj je teško sa sinom, ona besposlena. Znala je Shanience cijeniti to, znala je da oni žele da imaju djecu i da su nesretni jer nemaju potomaka.

Zna koliko oni žele da imaju djecu i da im je teško zbog toga, odlučila je zato da uradi sve što je u njenoj moći. Saopštila im je tu vijest, a oni su bili presretni zbog toga. Baš su… Pogledajte video zapis, i kako je sve to izgledalo i uspjelo na kraju… Mi smo ostali u čudu:

 

Šta imate da kažete na ovo? Da li ste iznenađeni što ima još tako dobrih ljudi u svijetu ili ne… Ona je uradila nešto što je vrijedno divljenja i zbog toga joj se dive svi.

 

NO COMMENTS