OVU ČOKOLADU SVI VOLIMO – Evo kako djevojčica sa čokolade Seka IZGLEDA...

OVU ČOKOLADU SVI VOLIMO – Evo kako djevojčica sa čokolade Seka IZGLEDA DANAS!

906
1
SHARE

Sjećate li se čokoladica Seka i Braco? Sigurno da se sjećate – a vjerovatno ih i danas volite pojesti i uživati u njihovim ukusima. Tako ste sigurno i zapamtili lik djevojčice sa omota čokoladice Seka, a i lik dječaka sa omota čokolade Braco. I sva su ih djeca voljela dobijati! Pa i danas – kad prođemo kraj njih, često ne možemo odoljeti, a da ih ne uzmemo; sebi ili djeci. A kako danas izgleda djevojčica sa čokoladice Seka?

To je bio sasvim običan dan. Mislim da su tražili djecu koja bi na tim čokoladicama mogla biti, po vrtićia. Ali su u mene sve vrijeme gledali. Odmah su mi rekli da sam ja prava – kaže Tea Agbaba, koja je pozirala za fotografiju na omotu kultne čokoladice Seka.

-Mislim da je to zato jer sam dosta bila nasmiješena. Uvijek su mi braća govorila kako imam neke te dječje obraze i da ih i dan-danas imam. Valjda sam baš prava mala curica bila.

-Sjećam se i da sam htjela fotografirati samu sebe u jednom trenutku, pa su mi morali govoriti i objašnjavati da ne mogu i biti na fotografiji i fotografirati. – ispričala je ona.

Prisjetila se da se zbunjeno osjećala, zato što nije znala ko će na čokoladi Braco biti i kako će njen brat biti tamo neki nepoznati dječak, kad ona trojicu braće ima. Ne zna lično Dana Babica, koji se našao na omotu čokoladice Braco, ali su u kontaktu otkako ju je pronašao na Facebooku prije dvije godine.

-On se čini kao jedan simpatičan momak. Iz našeg djetinjstva dijelimo jednu jako veliku uspomenu – kaže Tea koja je u Londonu živjela 20 godina, a trenutno se nalazi u Palma de Mallorci.

Čokoladice Seka i Braco bile su na policama trgovina još 60ih prošlog stoljeća.

 

A kupujete li ih i vi ponekad? Ako ne – trk u market!

1 COMMENT

  1. Ako je cokoladica bila jos ’60. znaci da je Tea bar 60. godiste i sad ima 58 god. a na ovoj “sadasnjoj” fotografiji nema vise od 35 god. Nesto ne stima.
    A fokolad

Comments are closed.