Ovom izjavom, Kija Kockar je podigla prašinu: Stjuardesa nam otkrila zbog čega...

Ovom izjavom, Kija Kockar je podigla prašinu: Stjuardesa nam otkrila zbog čega se još uvijek nije razvela od Slobe

636
0
SHARE

POPULARNA STJUARDESA I POBJEDNICA RIJALITIJA ZADRUGA, KRISTINA KIJA KOCKAR NE PRESTAJE DA BUDE U CENTRU PAŽNJE IAKO JE PROŠLO VEĆ DVIJE SEDMICE OD ZAVRŠETKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA. POBJEDNICA RIJALITIJA SVAKODNEVNO IMA OBAVEZE KAKO PO PITANJU GOSTOVANJA U RAZLIČITIM EMISIJAMA, TAKO I NA POSLOVNOM PLANU OBZIROM DA JE POČELA DA RADI NA SVOJOJ PRVOJ PJESMI.

U najnovijem razgovoru za kolege sa srbijanskog telegrafa, ona je govorila o mnogim temama kao i na pjesmi koju je počela snimati pod nazivamo Ne vraćam se na staro.

Ona je istakla da već uveliko radi na pjesmu, počela ju je snimati, ali pjesma nije gotova, na kraju će vidjeti da ispadne to sve kako treba, te se ona nada da će pjesma na kraju da bude prihvatljiva i da će publika biti oduševljena sa ovim.

Dotakla se Kristina i potpisivanja papira za razvod koje Slobodan navodno odugovlači da potpiše. Rekla je i sama kako nije stvar u odugovlačenju, nego u obavezama koje ne mogu da usklade. Imaju oboje gostovanja u emisijama, slikanja, pa i snimanja i zbog toga nisu u mogućnosti da se usklade, rekli su kako se uopšte ne radi o odugovlačenjmu.

Povezivali su mnogi i njenu dobru prijateljicu iz Zadruge Anu Korać sa Slobom, pa je i Kija prokomentarisala to, rekavši da to nije istina, te da Ana nikada ne bi bila sa slabićem kao što je Sloba.

A kada je riječ o pjesmi, Kija ne može previše otkriti osim da je pjesma autobiografska. Rekla je na kraju da će sljedeće sedmice da snimi Spot za navedenu pjesmu, izgledati će sve svjetski, a spot će snimati na nekim lokacijama u Beogradu.

NO COMMENTS