Ovom beskućniku je žena dala hranu, a on ju je potom stisnuo...

Ovom beskućniku je žena dala hranu, a on ju je potom stisnuo za ruku – izbezumljena je ostala kada je vidjela ko je on!

838
0
SHARE

Jedna turistkinja iz Pariza je odlučila da posjeti Nju Jork. Oduvijek joj je bila želja posjetiti ovaj grad za kojeg je uvijek tvrdila da joj je najljepši. Ona je turistički otišla sa mužem i sa svojim sinom. Nju Jork je za nju oduvijek bio pojam ljepote.

Radi se o ženi po imenu Karina Gombje, koja je pokazala da ima zaista veliko srce. Njoj nije bio uopšte problem da pomogne gladnom čovjeku ako ga vidi. Ona je tako tokom šetnje primjetila čovjeka koji kopa po kanti.

Nije odmah znala o čemu je riječ. Karina je saznala tek poslije da je on težak čak 120 miliona Eura. Ona je primjetila čovjeka da kopa po smeću, a obzirom da je tek naručila pizzu, odmah mu je ponudila parče da pojede. Ona i njena porodica su tako ustupili pizzu njemu.

Izgledao je stariji beskućnik jako prljav. Zapušten je, a potom je i prihvatio parče. Rekao je da ih Bog blagoslovi.

U tom trenutku, Karina se osjećala jako emotivna, kao i dirljivo.

 

 

Ona je rekla da je bila dirljiva i emotivna, ni sama ne zna koliko se hrane baci, a takvim ljudima to mnogo znači. Ona nije znala odmah da ju je kamera uslikala, tek ujutru kada je gledala medije. Vidjela je sebe na slici

 

 

U idućem trenutku je primjetila da se radi o popularnom glumcu i oskarovcu, o Ričardu Giru koji je svjetski poznati glumac. Karina je sama rekla da voli tog glumca i da nije mogla da vjeruje da je s njim komunicirala i pričala.

Rekla je da joj je to jedan od najboljih i najposebnijih dana u životu definitivno. Nije mogla da vjeruje svojim očima kada je vidjela da je on bio dio projekta, da su htjeli da vide kako će ljudi reagovati.

Njega nisu mogli prepoznati, jer su ga skroz drugačije preuredili.

 

NO COMMENTS