Ovo su posljednje riječi princeze Dajane nakon saobraćajne nesreće – vatrogasac koji...

Ovo su posljednje riječi princeze Dajane nakon saobraćajne nesreće – vatrogasac koji je prvi pritrčao u pomoć otkrio detalje!

599
0
SHARE

VIJEST KOJA JE ODJEKNULA BOMBA, NESREĆE PRINCEZE DIJANE JE BILA GLAVNA VIJEST U SVIM MEDIJIMA. PRINCEZA KOJA JE BILA POZNATA PO TOME ŠTO JE SVIMA POMAGALA U SVIJETU JE TRAGIČNO STRADALA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U PARIZU.

Cijeli svijet je bio u šoku zbog toga, niko nije mogao da vjeruje da nema više princeze Dijane.

Vatrogasac po imenu Xavier Gourmelon, koji je inače i otac dvoje djece je opisao cijelu situaciju koja se desila te noći u Parizu. On je gostovao u jednoj emisiji, gdje je razgovarao povodom 20-godišnjice smrti princeze Dijane. Opisao je kako je sve to izgledalo te noći.

Ona je doživjela saobraćajnu nesreću, ali niko nije imao pojma da je ona to u pitanju. Toliko je bila povrijeđena, da nije mogao niko da je prepozna. Rekao je da je Dajana bila pri svijesti kada se dogodila nesreća.

Rekao je kako je došlo do saobraćajne nesreće. Desilo se u jednom tunelu kada je automobil u kojem se nalazila princeza Dajana krenuo da pretiče drugi automobil, a tada je došlo do velike saobraćajne nesreće u kojem je stradala.

Dok je prilazio automobilu, ugledao je plavušu koja je bila van sebe. Njene riječi će vas zaprepastiti. Kada joj je prišao vatrogasac, ona je izgovorila sljedeće riječi: O Bože moj, šta se to dogodilo, zar je moguće?

Bila je jako uznemirena, a obećao joj je da će joj pomoći i da će sve biti u redu. Pala je u komu potom i više se nije budila. To je značio kraj za nju, mogli su samo da je proglase mrtvom.

Ta je vijest odjeknula kao bomba u svijetu, niko nije mogao da vjeruje da više nema princeze Dajane, žena koja se borila za ravnopravnost svih ljudi. Iza nje su ostala njena djeca, princ Vilijam i princ Hari, a princ Čarls je bio izvan sebe, iako ju je prevario sa svojom sekretaricom.

 

 

NO COMMENTS