Ovo će vam slediti krv – šta se desilo ljudima koji su...

Ovo će vam slediti krv – šta se desilo ljudima koji su istraživali ubistvo pjevačice Jelene ?

601
0
SHARE

Mnogo se priča o tome šta se dogodilo drugog aprila prošle godine kada je pronađena ubijena Jelena Marjanović Krsmanović pjevačica koja je bila u usponu. Za njeno ubistvo je bilo mnogo optuženih, a sigurno jedan od tih je i njen muž Zoran Marjanović, čije se priče ne poklapaju sa mnogim stvarima.

 

 

Ono što nam je svima čudno, to je da se dešavaju maleri prijateljima Jelene, kao i svima koji su pokušavali da riješe ovaj slučaj. Ovo ledi krv u žilama, jer se dešavaju razne i čudne stvari koje se ne mogu objasniti porodičnim prijateljima, advokatima i sličnim.

Nije prošlo mnogo vremena, a baka i majka Jelene Marjanović su preminule, bilo je svima čudno jer je u kratkom roku došlo do smrti. Inače, advokat po imenu Predrag Savić je radio na ovom slučaju, ali se njemu desila crnina. On je bio njihov pravni savjetnik, a dvije sedmice su bile jako kobne za njega, zavijen je u crno. Majka mu je umrla, a nakon toga i njegova supruga.

 

 

 

Jedan od onih koji je prošao bez nekakve nesreće je Nenad Šipka, on je inače i direktor instituta za forenziku. Krsmanovići su njega tada angažovali, kako bi im pomogao u rasvjetljenju ovog slučaja.

U Borči je urađena 3D rekonstrukcija, a utvrđena je da Jelena nije ubijena na nasipu kako se to navodi prvobitno. Smatra sekako je ona ubijena ranije, pa je tu bačena.

Što se tiče Nenada Šipke, kod njega je bio incident, sletio je automobilo sa puta, lai mu nije ništa bilo.

Todor Došen je neslavno tu prošao. Bio je inspektor koji je radio na slučaje Jelene Marjanović, a on je uhapšen nakon što su shvatili da on diluje drogu i oružje, kao i da uzima mito. Od tuge za unukom, Jelenina baka Pelagija je umrla, ona je dobila moždani udar. Dok je Jelenina majka Zorica umrla zbog raka. Njeno stanje se naglo pogoršalo poslije smrti Jelene.

 

NO COMMENTS