Ove fotografije pokazale su sve: Ko krši pravila i ko koga kopira!

Ove fotografije pokazale su sve: Ko krši pravila i ko koga kopira!

387
0
SHARE

PRINČEVI VILIJAM I HARI SU SE POJAVILI SA SUPRUGAMA KEJT I MEGAN NA PROSLAVI STOGODIŠNJICE BRITANSKOG KRALJEVSKOG VAZDUHOPLOSTVA.

Snažan pozitivan utisak u maloj crnoj DIOR haljini je ostavila MEgan Markl, dok je Kejt Midlton ipak zablistala u mint kreaciji njenog omiljenog Aleksandra Mekvina. Moramo odati priznanje i na savršenoj liniji koju je jako brzo postigla nakon trećeg položaja.

Jedna vojvotkija je bila u svijetloj, druga u crnoj haljni, neki detalji su im zajednički bili, konkretno, obje su imale DIOR salonke, u boji kože je Kejt imala, dok je skoro bijele imala Megan Markl. Slične su im i punđe, pa skoro identične.

Ne trebamo govoriti o šeširima, jer se oni u ovakvim događajima i podrazumijevaju. samo pitanje ostaje da li je Kejt ipak savjetovala Megan kako se treba ukalupiti za ove važne događaje. Kako god, obje su šik bile, na svoj način svaka.

Pažnju javnosti je ipak više privukla i ovog puta Megan, možda kako još uvijek nosi epitet nove u porodici, a možda i zbog nečeg što se može vidjeti na fotografijama sa ovog velikog događaja.

I dalje je veoma prisan odnos nje i princa Harija na javnim događajima, iako je to suprotno pravilima kraljevske obitelji, ali niko ne mari za to. Nisu prestali ni dodirivati se, pokazujući svoju nježnu naklonost jedno prema drugom.

Svi su primijetili kako je MEgan stavila ruku na njegova leđa, a kraljica Elizabeta nije mogla ništa tu iako je prisustvovala ovom događaju.

Ali su ipak poštovali kraljicu koja je bila u njihovom prisustvu:

Pogledajte Kejt i Vilijama, kod njih nema dodirivanja u javnosti, dok Megan i Hari ne poštuju pravila.

NO COMMENTS