Ovako je Ceca izgledala kada je imala samo 15 godina: Objavila fotografiju...

Ovako je Ceca izgledala kada je imala samo 15 godina: Objavila fotografiju staru 30 godina i tako potresla fanove

551
0
SHARE

Ona je svoju karijeru počela kada je imala samo petnaest godina, odlučila se prisjetiti momenta kada je bila tinejdžerka, a fotografija je stara nekih tridesetak godina.

Ceca se samo željela podsjetiti svojih početaka. Ona je sigurno jedna od mnogih srpskih pjevačica koja je svoju karijeru relativno rano počela graditi.

IMala je samo 15 godina kada je snimila i svoju prvu pliču, to je bilo 1988.godine, a Ceca je imala nastup na folk festivalu Ilidža, kada je osvojila jednu od nagrada publika i stručnog žirija.

Njen prvi hit je bila pjesma Cvetak Zanovetak.

Prethodne noći, Ceca je podijelila fotografiju na INstagramu iz mlađih dana, tačnije iz perioda 1988.godine kada je napisala i jednu nostalgičnu poruku

Podsjetimo se još jednom velikog hita, Cvetak Zanovetak, uživajte u ovoj njenoj prvoj pjesmi:

Svetlana Ceca Ražnatović je rođena u jednom selu Žitorađa, koja pripada distriktu Toplica, tamo je živjela sa svojim roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom. Ona je sa 18 godina bila u vezi sa Hajrudin Samardžićem, koji je u to vrijeme radio u Švicarskoj.

Ceca ima i mlađu sestru, Lidiju Ocokoljić koja je s njom uvijek na većim zvaničnim događajima. Ima i dvoje djece, koje je dobila sa Arkanom, mladog Veljka i Anastasiju koji su stekli veliku popularnost još kada su se rodili.

Za Cecu danas možemo slobodno da kažemo kako je jedna od najvećih zvijezda sa ovih prostora, koja puni dvorane širom regiona i dijaspore.

NO COMMENTS