Ovaj Slučaj Koji Se Dogodio U ŠPANIJI Zgrozio Cijelu Evropu: Incest –...

Ovaj Slučaj Koji Se Dogodio U ŠPANIJI Zgrozio Cijelu Evropu: Incest – Zdravu Bebu Rodila 11-Godišnja Djevojčica, A Svi Se Iznenadili Ko Je Otac…

480
0
SHARE

Pojave koje nas naprosto iznenade, nismo nekada ni mi sami svjesni šta to sve postoji u svijetu i šta se to dešava okolo nas. Nismo ni svjesni koliko zapravo bolesnih stvari se depava, odnosno događaja oko nas. Mi ćemo vam ispričati jednu priču, koja govori o jednoj djevojčici koja ima svega jedanaest godina.

Ništa to ne bi bilo čudno, da ova djevojčica nije postala majka. Naime, ona je rodila jednu zdravu bebu u bolnici u Mursiji. Šokirao je ovaj događaj cijelu Evropu.

 

 

Ono što je zanimalo ljude, ko je zapravo otac te bebe… da li je moguće da je neko napravio djevojčici dijete, a potom se ispostavilo da je to bio njen rođeni brat. Vjerovali ili ne, njih dvoje su napravili incest. Brat ima ukupno trinaest godina.

Kada je riječ o zakonima Španije, kod njih je jako zanimljivo da oni ispitaju šta se sve desilo, pa onda donesu odluku. Tako su djevojčicu i njenog brata upitali šta se desilo, a oboje je potvrdilo kako je to bilo samovoljno, odnosno da nije bilo nikakve prisile tu. Djevojčica i dječak su prihvatili da imaju odnos.

Ne znamo ni šta se događa sa današnjom djecom, ovo nas je sve ostavilo bez teksta. Neki će reći da je bolesno i mi ćemo se složiti sa ovim. Oboje su odvedeni na psihijatriju i kod psihologa kako bi mogao da donese pravu procjenu, da bi mogli pristupiti rješavanju ovog problema.

Izašao je i video snimak, pa vam ostavljamo da ga pogledate i da sami procijenite ovu situaciju koja je potresla Evropu

 

NO COMMENTS