Ova voćka je pravi rudnik zlata – možete 5000 eura mjesečno dobiti...

Ova voćka je pravi rudnik zlata – možete 5000 eura mjesečno dobiti sa ovom voćkom, samo vam ovo treba

353
0
SHARE

UKOLIKO IMATE PROSTORA U SVOM VRTU, BILO BI DOBRO KADA BI POSADILI NEKE VOĆKICE, SIGURNI SMO DA JE KAO STVOREN ZA VAS OVAJ ČLANAK. MOGUĆE JE DA ĆETE PROMIJENITI VAŠ ŽIVOT IZ KORIJENA POSLIJE OVOGA, SADA ĆETE U NASTAVKU SAZNATI I NA KOJI NAČIN.

Jako je bitno da pažljivo pročitate svaki naš korak kada je u pitanju uzgoj ove voćke, ona je sve rjeđa u svijetu, ali ipak, trebamo imati ogromnu zahvalnost stabilnoj cijeni na tržištu, ako se kojim slučajem odlučimo za uzgoj ove biljke.

Sigurno da možete da zaradite po jednom hektaru i do pet hiljada eura mjesečno, možete i sami zamisliti koliko je to novaca, morali biste se sigurno zalagati i potruditi, odmah da vam kažemo, nije jeftin uzgoj ove voćke, bogme niti jednostavan.

Ukoliko uzmemo statističke podatke, mi ćemo vas podsjetiti kako je prije nešto više od tri godina Srbija imala manje od 200 hektara, broj je drastično danas porastao, pa sigurno na nekih 900 hektara.

Jedna porodica je svoje iskustvo sa nama podijelila, prisjećali su se i ovog početka, borovnice su tek počeli da sade, a nisu imali pojma šta rade. Na komentare se nisu mnogo osvrtali, a potom su samo iskoristili činjenicu da mogu već u junu da proizvode na našim prostorima borovnice, jer se upravo u tom periodu povećavaju drastično cijene izvoza.

Poljska inače radi sa velikim proizvođačima, oni su primorani da spuste cijenu, neće biti na gubitku u ovom slučaju. Na ovaj korak ako se odlučite, i ukoliko budete sve kako treba radili, sigurno da možete dobiti i 15 tona na osnovu jednog hektara. Mi vam sada nudimo u prilog video zapis, da i sami pogledate o čemu se radi:

NO COMMENTS