Otkriveno je napokon da je Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac: Zbog ove...

Otkriveno je napokon da je Luka Lazukić varao Natašu Bekvalac: Zbog ove glumice je bio nevjeran supruzi

913
0
SHARE

JOŠ 2015.GODINE SU BILI U VEZI, SOFIJA RAJOVIĆ I LUKA LAZUKIĆ SU SVOJU ROMANSU OBNOVILI KADA SE NATAŠA BEKVALAC PORODILA, ODNOSNO KADA NA SVIJET DONIJELA KATJU. PREMA SVEMU SUDEĆI, TOKOM BRAKA SA PJEVAČICOM, LUKA JE ŽIVIO KAO MOMAK, STALNO SE PROVODIO I IZLAZIO.

Varao je pjevačicu, stalno je izlazio, a to se tek sada otkriva. Prema nekim saznanjima, neposredno nakon što se Nata porodila, Luka Lazukić, IT stručnjak, prevario je svoju suprugu sa manje ni više nego glumicom i voditeljkom Sofijom Rajović.

Svjedoči priča našeg izvora da se Luka i Sofija poznaju, kao i slike koje su napravljene prije tri godine kad Luka tada nije bio poznat javnosti. Sofija i Luka su bili zajedno od 2015.godine, niko za to nije znao, osim njihovih bliskih prijatelja. Nije bio poznat javnosti, pa je mogao bez problema da se šeta sa ovom ljepoticom Sofijom. Ne zna se koliko su dugo bili u vezi, ali Sofija nikada nije previše pričala o njemu, kazao je izvor koji je itekako upućen u cijelu ovu priču koja se dešava.

Saznali smo ipak kako su Luka I Sofija u kontaktu, ostali su u kontaktu obzirom da su im i zajednički prijatelji. Ubrzo su obnovili svoju romansu i to nakon što se Nataša porodila sa kćerkom Katjom. Ne zna ni sam koliko je trajala veza, ali se u javnosti nisu mogli vidjeti. Sofiji i Luki svakako neće biti svejedno što se ova priča otkrila i što je dovedena u javnost.

Sofija je izjavila:

– da li terba da se priča nešto kao sad svaki put kada sjednem sa svakim čovjekom u životu? Napišite da sam u Srbiji bila sa svakim čovjekom, od 7 do 77 godina, svu agoniju završimo. Bila sam sa svakim s kim sa se vidjela i s kim sam se uopšte upoznala, i razmijenila broj ili popila kafu, napišite ovo i da saradnju završavamo. Ovo me jako boli, jer ovo nije tačno, bolje da se nisam nikako ni javila.

NO COMMENTS