Otac i kćerka se ZALJUBILI – nakon šest godina veze dobili dvoje...

Otac i kćerka se ZALJUBILI – nakon šest godina veze dobili dvoje djece nakon čega je slijedila KAZNA

646
0
SHARE

Mnogo bizarnih situacija imamo u svijetu, ali čini se da je ovo najgore što može biti, nešto čega se svi stide i ko ne bi nikada volio da se nešto njemu ovako desi. Imamo mnogo primjera gdje je velika razlika u godinama, partner stariji od partnerke i do nekoliko godina, imamo primjer gdje je razlika i do 40 godina. Ovdje je situacija mnogo ozbiljnija, krvna veza je u pitanju.

Sa Novog Zelanda dolazi ova priča, a radi se o tome da su otac i kćerka optuženi za incest koji su napravili. Oni su vezu započeli kada je ona napunila 16 godina, a kako oni tvrde, zaljubili su se do te mjere da nisu mogli jedno bez drugo. Govorili su da su mnogo zaljubljeni i da su spremni umrijeti za ljubav.

 

 

 

Ono što je još više razbijesnilo ljude je to što su dobili i dvoje djece. Sudija im je odmah naredio da se moraju dvije godine držati dalje jedno od drugo, a oni su za ovaj incest drugi put osuđeni.

 

 

Veoma rano je dobio kćerku, imao je 14 godina kada je postao otac, njemu je danas 37 a njoj 23 godine. Ništa ovo čudno ne bi bilo da ovaj muškarac nije dobio kćerku sa ženom koja je njega usvojila. U krvi im je zbližiti se sa najbližim iz porodice.

Za ovakve osobe možemo slobodno da kažemo da su to monstrumi, da to nisu nikakvi roditelji. Nema te ljubavi koja ovo može opravdati, krvno srodstvo je u pitanju.

Sudija je inače naveo da je ovo ozbiljan prestup, a otac se branio riječima da nije bio tu dok ne ona odrastala, a 2010.godine su se zbližili, a kasnije su imali i redovno odnose. 2012.godine su osuđeni kada su dobili prvo dijete, a drugo dijete su dobili 2013.godine i umrlo je tri mejseca poslije. DNK je potvrdio da su oni roditelji.

 

NO COMMENTS