Ostavio ženu koja je 60 godina mlađa jer nije htjela da bude...

Ostavio ženu koja je 60 godina mlađa jer nije htjela da bude intimna s njim: Žarko je želio dijete, a ona nije htjela ni da čuje

803
0
SHARE

Ivan Krasko je ruski glumac koji ima 87 godina, a nedavno je uspio itekako da šokira javnost kada se oženio manekenkom koja je čak 60 godina mlađa od glumca, a riječ je o atraktivnoj Nataliji Krasko. Ipak, nastavio je sa skandalima kako se sada odlučio razvesti od svoje supruge. Naime, izgleda da je razlog njihovog prekida činjenica da je Natalija uporno odbijala da ima odnos sa ruskim glumcem iz straha da će ostati trudna. Izbjegavala je to od trenutka kako su se vjenčali, ali Ivan je insistirao što je na kraju dovelo do razvoda.

Naime, glumac koji iza sebe ima čak 140 uloga u filmovima većinom ruske, ali i nekih stranih produkcija, silno je želio da ima dijete sa Natalijom, što je ona odbila. Mlada manekenka je priznala da nije htjela uopšte da čuje za tu ideju, kako je Ivan u poznim godinama, a dijete je velika odgovornost. Natalija se boji da ostane samohrana majka poslije njegove smrti, a par još uvijek nema ni vlastiti stan, pa su njene strepnje opravdane.

Par se vjenčao 2015. godine, iako su i njegova i njena porodica bile striktno protiv toga. Od tada su živjeli sa jedinom osobom koja ih je podržavala, a to je Ivanov unuk Kiril. Ipak, čini se kako će se ova romansa ubrzo završiti razvodom, a glumac se planira vratiti svojoj bivšoj ženi, također Nataliji, koja je Ivanova treća supruga. Iako iz prethodnih brakova, Krasko ima dvije kćerke i tri sina, a nedavno je postao i djed, i dalje je htio da ima djecu, što je bilo dovoljno da mlada manekenka okonča brak.

NO COMMENTS