Oslobodite se groznog mirisa vašeg kupatila: Sve što vam trebaju jesu dvije...

Oslobodite se groznog mirisa vašeg kupatila: Sve što vam trebaju jesu dvije stvari koje imate u vašem domu

369
0
SHARE

Postoje zaista jednostavni načini na koji će vaše kupatilo mirisati kao nikad prije, a u isto vrijeme postići ćete dugotrajnost i svježinu, a miris se neće izgubiti nakon samo par dana. Recept koji vam donosimo u današnjem članku pomoći će vam da postignete vaš cilj bez upotrebe hemijskih sredstava koja su i inače jako štetna, pogotovo ako imate malu djecu ili kućne ljubimce.

Sve što vam je potrebno jesu dvije rolne toalet papira, te neko eterično ulje po vašoj želji. Ono što trebate učiniti jeste na unutrašnju stranu rolne toalet papira sipati samo par kapi tog eteričnog ulja koje ste izabrali. Miris će se zadržati u papiru sve dok ne potrošite te rolne, što će omogućiti i da vaše kupatilo miriše bolje nego ikad prije.

Slobodno možete eksperimentisati sa različitim vrstama ulja, možda čak i isprobate da napravite sopstvena dok ne pronađete najprijatniji miris, koji će vam odgovarati. Ako vam je pak miris slab, za intenzivniji miris uvijek možete iskoristiti dvije ili više rolni, pa na sve nakapati eteričnog ulja. Osim osvježavajućeg mirisa, dobit ćete i mirišljavi toalet papir odmah pri ruci.

Ono na što morate obratiti pažnju jeste da ne iskoristite previše eteričnog ulja na jednu rolnu, što bi uništilo papir tako što bi ga previše ovlažilo. Također, previše eteričnog ulja može imati i kontra efekat na miris u vašem kupatilu, tako što će biti previše intenzivan. Obratite pažnju da taj miris ne bude prejak, kako će se vjerovatno povremeno proširiti i cijelim vašim domom, pogotovo kada budete stavljali nove rolne.

NO COMMENTS