Ovo su tri najveće tajne koje žene skrivaju od svojih muškaraca –...

Ovo su tri najveće tajne koje žene skrivaju od svojih muškaraca – nijedna žena vam to neće priznati

571
0
SHARE

ČAK I ONE NAJSKLADNIJE VEZE IMAJU NEKE TAJNE KOJE SE NE OTKRIVAJU I TAKO ŽENA NIKADA NE OTKRIVA SVOJIM MUŠKARCIMA NEKE TAJNE. KOLIKO GOD ONA NJEGA VOLI, IPAK IMAJU NEKE STVARI KOJE ONA NEĆE NIKADA DA KAŽE, ODNOSNO TEŠKO ĆE PREVALITI PREKO JEZIKA. TU SE RADI O STRAHU, ODNOSNO DA NE BI OSUĐIVALI DRUGI LJUDI, ILI JEDNOSTAVNO ŽELE DA NA TAJ NAČIN IZBJEGNU NEUGODNOST KOD DRUGE OSOBE. MI ĆEMO VAM OTKRITI SADA ŠTA ONE NIKADA NEĆE DA VAM KAŽU, BEZ OBZIRA KOLIKO VAS VOLE.

– spavale su sa više muškaraca nego što vi mislite
muškarac će sigurno nekada pitati svoju partnerku koliko je imala, prema statistici svaka treća laže i smanjuje brojku. Ne vole one da govore o svojoj prethodnoj vezi

 

 

Da li bi stvarno željeli da znate ko je to u njenoj prošlosti i ko se skriva? Ako biste to htjeli da saznate, vi se morate svojski potruditi, stručnjak za prevare i član psihološke ekipe Tim COle je to potvrdio. Žena će prešutjeti ako postoji najmanja sumnja.

GLUME ORGAZME
48% žena koje su ispitivane su rekle da znaju odglumiti, svaka 20 žena glumi orgazam.

 

 

 

Nisu ni inicirale odnos, 63% žena koje glume orgazam, a 29% uopšte nije željelo da ima snošaj. Rade samo zato da bi vas skinuli sa dnevnog reda.

I DALJE ODRŽAVAJU KONTAKT SA BIVŠIM
– najčešće preko društvenih mreža žene žele da održe kontakt sa bivšim, a možete to primjetiti kada zaklope laptop ili prozor na ekranu u trenutku kada neko uđe u prostoriju.

 

 

Da li ste vi primjećivali ove stvari ili ne?

NO COMMENTS