Ovako je predsjednica Hrvatske Kolinda izgledala prije 10 godina – niko nije...

Ovako je predsjednica Hrvatske Kolinda izgledala prije 10 godina – niko nije vidio ove fotografije, a ostati ćete bez daha kada vidite koliko je bila mršava

1069
0
SHARE

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ JE HRVATSKA PREDSJEDNICA KOJA JE SVOJU JAKO BOGATU KARIJERU ZAPOČELA NAKON ŠTO JE STUDIJE ZAVRŠILA I POTOM SE UČLANILA U HRVATSKU DEMOKRATKU ZAJEDNICU ILI H D Z. NIJE BILO MNOGO NJENIH FOTOGRAFIJA IZ PERIODA KADA JE BILA DJEVOJKA, A MI SMO NAIŠLI NA VELIKI BROJ ZANIMLJIVIH FOTKI, KOJE OVIH DANA KRUŽE NA INTERNETU I KOJE SU OTPRILIKE STARE OD 10 DO 15 GODINA.

Kolinda je sigurno mnogo mršavija nego što je nekada bila, mnogi tvrde da je ona na faksu bila zaista privlačna, ljepoticom su je svi zvali.

Nije oduvijek Kolinda bila u vrhu, napisano je u njenoj biografiji na službenoj stranici da je na prostranim poljima živjela prvih godina svog života, tamo gdje je na širokim ravnicama beskrajno plavo nebo, a šum sa obližnjeg slapa se čuo podno njene kuće.

U mjestu gdje je rođenda je završila osnovnu školu, a srednju školu je upisala u Rijeci, gimnaziju je upisala i tu je maturirala sa odličnim uspjehom. Upisala je potom engleski i španjolski jezik na filozofskom jeziku, a diplomirala je davne 1993.godine.

Krajem trećeg razreda je otišla u Sjedinjene Američke Države u okviru razmjene učenika, jako se brzo vratila nakon samo jedne godine. Nakon što je završila fakultet, odmah se u HDZ učlanika, a danas je poznata i kao predsjednica te stranke.

Možete da vidite da je bila vidno mršavija nekada, ali Kolinda je oduvijek važila za jednu jako atraktivnu žena koja je bila prepuna samopouzdanja, zato i jest stigla tu gdje jest. Jako je aktivna u politici, na sve moguće velike svjetske događaje ona prisustvuje.

NO COMMENTS