ONA JE ZABORAVLJENA – niko ne može da se sjeti kćerke princeze...

ONA JE ZABORAVLJENA – niko ne može da se sjeti kćerke princeze Dajane – ona je odrasla i učiteljica je u jednoj školi!

2388
0
SHARE

SKORO VIŠE OD DVIJE DECENIJE JE PROŠLO OTKADA JE TRAGIČNO STRADALA PRINCEZA DAJANA, KOJOJ NIJE BILO SPASA KADA JE NASTRADALA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOJA SE DESILA U JEDNOM TUNELU U PREDGRAĐU PARIZA. SVIJET TADA NIJE MOGAO DA DOĐE SEBI ZATO ŠTO JE POPULARNA PRINCEZA DAJANA ILI KAKO SU JE SVI ZVLAI LEJDI DI OTIŠLA ZAUVIJEK. PRIČE KOJE IMAMO O NJOJ NIKADA NEĆE IZUMRIJETI, A KAKO PROLAZI SVE VIŠE VREMENA, TAKO I MI SAZNAJEMO SVE VIŠE INFORMACIJA O NJOJ.

NEŠTO NOVO NIKNE, A ONO ŠTO SLABO KO MOŽE DA SE SJETI, TO JE DA JE PRINCEZA DAJANA INAČE IŠLA PO SVIJETU KAKO BI PRUŽALA MIR LJUDIMA. Uvijek je bila na strani tolerancije i mira, a kada je išla u Indiju u posjetu, tamo je upoznala i jednu djevojčicu po imenu Avanti. Dajana je na prvi pogled uočila tu ljubav, ona je stavila djevojčicu u krilo i rekla da joj je sada kćerka.

Dajana ju je uvijek pazila, a kada je poginula 1997.godine, niko nije mogao sebi da dođe. Avanti i Dajana su se trebale te godine i upoznati zvasnično, jer je Avanti imala tri godine kada su se prvi put vidjele. Toliko se i ne može sjetiti njihovog susreta.

Pisale su dugo vremena, a trebale su da se upoznaju ali je sudbina htjela drugačije. Svakoga je zanimalo čime se danas bavi Avanti, a saznali smo kako je ona učiteljica u jednoj školi u Indiji, odnonso da se ona u slobodnom periodu bavi plesom. Pogledajte i sami kako ona sada izgleda, sigurno da ćete se vi iznenaditi:

Avanti je rekla da je imala zaista veliku želju da upozna princezu, jer je čula od svih kako ju je princeza Dajana izuzetno voljela, kao i da joj je kupovala razne poklone. Nažalost, nikada nije imala priliku da upozna, a taj kobni dan će pamtiti zauvijek, dok god je živa.

 

NO COMMENTS