Ona je sa 60 godina rodila, i nikada nije bila sretnija –...

Ona je sa 60 godina rodila, i nikada nije bila sretnija – ipak, postoji nešto drugo u pitanju!

616
0
SHARE

Da li vidite ovaj par na slici? E, upravo ovaj par je cijeli život imao želju da dobije djecu. Još otkad su se vjenčali imali su želju, ali nije išlo. Prirodnim putem im je bilo nemoguće da začnu dijete. U pozne godine su došli, a njihova želja se i dalje nije smanjivala. Imali su veliku želju da dobiju dijete. Sreća im se osmijehnula ako tao slobodno možemo da kažemo.

 

U 60.godini života ona je uspjela da rodi dijete i iako je rodila i bila sretna, susrela se sa mnogo negativnih komentara koje je dobijala. Bilo je tu svega, od uvreda do raznih stvari, ali je ona sve to uspjela da istrpi i izdrži. Najviše su joj zamjerili zbog toga što ima tolike godine i što je rodila dijete, a već sutra može umrijeti i dijete će ostati siroče.

Ipak, oglušila se na sve te negativne komentare, odlučila je da sa svojim partnerom odgaja dijete onako kako ona zna i umije, da joj niko ništa ne govori. Sama je govorila da joj je dijete dalo veliku snagu za život.

 

 

Kako su došli do djeteta?

DOšli su tako što su odlučili da podignu kredit, kako bi mogli ići na umjetnu oplodnju koja je iz prve prošla. Nisu imali problem sa tim, ali problem koji su imali je stalan dom ,nisu mogli sebi da obezbijede i zbog toga sada imaju veliku brigu o kćerki i njima. Nadaju se da ih neće niko sutradan istjerati na ulicu, život njihove kćerke im je važniji od svega i nadaju se da će uspjeti da dobiju neki stalan dom, da se ne pitaju sutradan da li će ih neko istjerati ili ne iz doma.

 

NO COMMENTS