Ona je radila i previše da bi mogla bolesne kćerke izdržavati –...

Ona je radila i previše da bi mogla bolesne kćerke izdržavati – sve dok joj jedan dan čovjek nije rekao da pogleda u svoj mobilni telefon

564
0
SHARE

Ova samohrana majka je imala zaista težak svoj život. Ona se zove Shanna Leavitt, ona ima dvije kćerke koje imaju devet i dvanaest godina. Shanna je primjetila kod jedne kćerke da se brzo umori i to joj je bilo jako čudno. Jednog dana je izgubila ravnotežu i pala je, a potom je odmah otišla pedijatru kako bi vidjela u čemu je problem kod nje.

 

 

Nakon toga, nije prošlo mnogo vremena, primjetila je da se ista stvar dešava i drugoj kćerki. Zabrinula se mnogo zbog toga, nju je odmah odvela doktoru, zajedno sa onom prvom, a tamo je doktor rekao da one imaju rijedak poremećaj, a to je u nervnoj muskulaturi.

Rijetka bolest, koja ne pogađa veliki broj ljudi. Na djevojčice se ovo negativno odrazilo. Nisu bile više u stanju da normalno hodaju, odnosno počele su manje da se kreću. Pričale su sve manje i to je bio jako težak period za njih. Iako su imale podršku svoje majke Shanne, koja ih je svakodnevno ohrabrivala, ovo je bilo jako teško.

 

 

Mnogo vremena je radila ova samohrana majka, radila je sve da bi mogla da izdržava svoje kćerke. Jednog dana, nepoznati čovjek joj je prišao na ulici, a potom joj je samo rekao da se zagleda u svoj iPad. Nije joj prvo bilo jasno zbog čega joj stranac prilazi kao i šta želi, mislila je da će nešto reći o njenim kćerkama. Nije mogla da vjeruje šta se dešava, a ostati ćete i vi bez teksta kada budete i sami pogledali ovaj video zapis ispod:

 

 

NO COMMENTS