Ona je poslala svom dečku fotografiju – on ju je odmah ostavio...

Ona je poslala svom dečku fotografiju – on ju je odmah ostavio čim je vidio ovo na slici…

547
0
SHARE

Posljednjih dana se vrti jedna fotografija koja je postala jako viralna i popularna na društvenim mrežama. Naime, ovdje možete da vidite jednu zanimljivu fotografiju. Djevojka je poslala svom muškarcu jednu fotografiju, ali kada je pogledao malo bolje, nju je momentalno ostavio.

Možda vam u početku nije bilo jasno zbog čega je to uradio, ali ako se malo bolje zagledate i sami ćete vidjeti da nije bez razloga. Ovaj par živi zajedno nekoliko godina. Ona ne radi, a muž je često odsutan od kuće i ide na poslovne puteve.

 

 

Kada je otišao u inostranstvo, znao je da ga neće biti duži period, rekao je svojoj djevojci da će mu faliti i nedostajati. Ona je ostala sama, a on je otišao na put da zaradi za hljeb. Mmislio je sve vrijeme kako ima ljubav svog života, a nije ni slutio šta mu se dešava iza leđa.

O čemu se to zapravo radilo, radilo se o tome da su oni bili u braku tri godine, mislio je da su vezu gradili na ljubavi, povjerenju i poštovanju. Oni su putem telefona pričali, svaki dan se čuli. Ipak, poželio je da vidi svoju suprugu, pa joj je traži i fotografiju da mu pošalje.

Ona je odmah odlučila da mu pošalje, a prije toga je rekla kako joj je došla prijateljica da zajedno sviraju gitaru.

Nije računala sigurno na jedan detalj sa slike. Vi dobro obratite pažnju na jedan detalj u sobi, a dobro pogledajte i šta se to nalazi ispod kreveta, vjerujemo da će vam sve biti jasno kada se bolje zagledate. Zato ju je i ostavio momentalno, nije mogao više da trpi.

 

Odmah je odlučio da podijeli ovu fotku na internetu, kako bi mogli svi vidjeti kakva je njegova supruga, da nije onakva kakvom se prikazivala sve vrijeme. Njega je to mnogo pogodilo jer ju je volio.

 

NO COMMENTS