Ona je najljepša Srpkinja, a njegovom pogledu rijetko koja može odoljeti: Ne...

Ona je najljepša Srpkinja, a njegovom pogledu rijetko koja može odoljeti: Ne želi provjeravati svog dečka fudbalera, a ima jak razlog za to

262
0
SHARE

SOFIJA MILOŠEVIĆ JE PLAVOKOSA DJEVOJKA KOJA JE OTKRILA DA NEMA MJESTA LJUBOMORI U NJENOJ VEZI SA ADEMOM LJAJIĆEM. OVA SEKSIPILNA MANEKENKA ZA KOJOM MNOGI MUŠKARCI UZDIŠU PRIZNAJE DA NE VOLI SVOM PARTNERU ZAGLEDATI U TELEFON, NE BI VOLJELA NI DA ON NJOJ TO RADI.

Ne bi nikada provjeravala Ademov telefon, ona se vodi izrekom ko želi da nađe, naći će. Ne gleda niti bi voljela da on njoj gleda. Ona je osoba koja ljude voli, koja je veoma topla prema svima. U poruci prijateljima napiše volim te. Osjetljive su to stvari, kada nešto takvo čitaš, može se pogrešno protumačiti. Ona ne bi voljela to i poručuje mu javnim putem: NEMOJ MI GLEDATI U TELEFON

View this post on Instagram

Di sole e d'azzurro☀️

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

U veoma kratkoj haljni u grad je izašlaA Sofija, a na pitanje da li njen partner uživa što ima tako zgodnu djevojku pored sebe, ili umije da joj nekad pridikuje zbog njenog stajlinga, i da li ju je nekada vidio prije nego izađe iz kuće, Sofija je rekla:

– Adem nije vidio moje izdanje, čekam da mi se javi, svjetsko prvenstvo je u toku i prati svaku utakmicu. Telefonom ću mu poslati slike, pa ćemo vidjeti njegovu reakciju.

Iako ona važi za jednu od najzgodnijih, nekada se dogodi situacija da pročita o sebi negativan komentar:

Rekla je kako je takve stvari za razliku od slučajeva u prošlosti uopšte ne dotiču. Svojevremeno je čitala maliciozne komentare o sebi, uvijek razumije ljudske slabosti, nekada razumije da nekome smeta ili misli da nešto ne zaslužuje ona. Sofija je rekla kako razumije ljubomoru kod ljudi, nikada to nije osuđivala.

NO COMMENTS