Ona je jedna od najljepših srpskih glumica – o njoj se premalo...

Ona je jedna od najljepših srpskih glumica – o njoj se premalo zna, udata je za kolegu i vole se kao prvog dana

421
0
SHARE

NJU JE PUBLIKA ZAPAMTILA PO ULOGAMA U SERIJI ZVEZDARA I JAGODIĆI, A GLUMILA JE I U FILMU MALA NOĆNA MUZIKA.

Radi se o izuzetnoj popularnoj glumici Zorani Bečić, koja je rekla da je iz inata uspjela, pošto su joj na Akademiji u Sarajevu rekli kako je nesigurna previše, mlada je da bi mogla plivati u glumačkim vodama.

I dok bi neke uzele dubok dah, i da potone u komentarima komisija, zaplivala je kraul, naredne godine se našla pred komisijom u Beogradu, bila je u klasi Predraga Bajčetića.

Zorana Bečić inače potiče iz jedne umjetničke porodice. Njen otac je sjajni sarajevski glumac Zoran Bečić, a majka pozorišni kostimograf Vanja Popović. Uvijek je gledala glumački svijet iza scene, imala je i ona veliku želju da ostane iza zavjese, a ne da bude ispred nje. Nije htjela da budu uprta svjetla reflektora u nju.

Ispitna komisija u Sarajevu joj je pokušala odvrnuti sijalicu, a ona se na vrhove prstiju popela i dobro pričvrstila i pokazala na Akademiji u Beogradu kako sija ona.

Od roditelja je uvijek dobijala podršku, imala je i znala je šta da izabere. Majka ju je pripremala za prijemni, a tata ju ne nadgledao, kazala je ona.

Fakultet je uspjela u roku da završi, bacila se i na potragu svog posla. U reklami za kafu je debitovala na televiziji, primijetio ju je tada režiser Dejan Zečević, odmah joj je ponudio da igra u gilmu Mala noćna muzika.

Zorana je rekla kako je danas znaju na ulici zbog tog filma zaustaviti, zbog svoje uloge koju je imala.

NO COMMENTS