Ona Je Imala Normalan Porođaj, Sve Dok Joj Doktor Nije Otkrio Pol...

Ona Je Imala Normalan Porođaj, Sve Dok Joj Doktor Nije Otkrio Pol Djeteta…

577
0
SHARE

Dara Krauč je majka koja je do sad imala kćerkicu, ali je ona dugo vremena čekala da dobije drug dijete. Kada je drugi put zatrudnjela, odlučila je da uopšte ne saznaje pol djeteta, dok ne dođe porođaj. Tako se dogovorila i sa doktorima, da joj ne govore na ultrazvuku šta je. Zanimljivo je da što se tiče njene loze, nikada već punih 50 godina nije bilo muškog djeteta, sve su to bila ženska djeca.

 

Pregnant woman

 

Da li ima išta slađe za bračne drugove kada saznaju da će postati roditelji, to je sigurno nešto za što oni žive, nešto zbog čega se oni raduju. Znaju da je to plod njihove velike ljubavi i da su sretni zbog toga.

Ovaj put, Dara je mislila da će tako biti, odnosno bila je uvjerena da će dobiti muško dijete, ali nikada nije htjela da sazna da li je to istina. Na ultrazvuku nije htjela da saznaje išta, a potom je došao taj dan kada je trebala saznati kojeg pola je beba u njenom stomaku….

 

 

Dara nikada nije ni očekivala da će se neke stvari dogoditi, kada je došao trenutak za porođaj, pomislila je kako će opet biti žensko dijete, ali ona je saznala da je pogriješila. Ovaj put, prekinuta je tradicija u njenoj lozi stara pedeset godina. Saznala je da je rodila zdravog dječaka.

Nije mogla da se smiri, njenoj sreći nije bilo kraja, ona je znala da je prekinula to prokletstvo ne dobijanja djeteta muškog pola, prošlo je pola vijeka, a sada su se svi radovali novini.

Svi su se radovili ovome, a Dara posebno Njoj je bilo izuzetno drago zbog toga, a najbolje će biti da vi pogledati njenu šokiranu reakciju kada je vidjela da je dijete muško u pitanju. Uživajte u ovom video zapisu:

Kao i uvijek, ostavljeni smo bez teksta zbog video zapisa:

 

NO COMMENTS