Ona je bila najveći potencijal Zvezda Granda, potom je nestala: Big Mama...

Ona je bila najveći potencijal Zvezda Granda, potom je nestala: Big Mama dotakla dno, prodaje polovne cipele (video)

434
0
SHARE

NEKAD ZNA JAKO TEGOBAN I TEŽAK BITI ŽIVOT LJUDI KOJI SE ODLUČE NA MUZIČKU KARIJERU, NEKADA SE MORA ZAISTA DUGO GRADITI MUZIČKA KARIJERA, NEKADA SE MORAJU JAKO PAMETNE ODLUKE DONOSITI, POŠTO SU ČESTO VOKALNE SPOSOBNOSTI NEŠTO ŠTO NIJE PRESUDNO U TIM SLUČAJEVIMA.

Jedan jako naporan posao je muzika, pošto zahtijeva svakodnevno djelovanje i aktivan rad.

Bila je na korak da napravi zaista veliku muzičku karijeru, a njeno ime je Svetlana Tanasić. Odlučila je da odustane, odnosno da se povuče iz javnog života, sada pjeva samo na veseljina, a trgovinu vrši putem Fejsbuka.

Ona je poznata i svima nama kao Big Mama, a trenutno trguje svojim polovnim cipelama, prodaju vrši putem Fejsbuka, čini se da ne može živjeti više od pjevanja. U nastavku poslušajte kako je izgledao njen nastup u Zvezdama Granda prije nekih desetak godina, uživajte:

Bila je najstarija takmičarka četvrte sezone Zvezde Granda, 2008.godine se emitovala ta sezona, a završila je 2009.godine u junu. Stručnjaci su veliku karijeru predviđali ovoj veteranki, jer je zaista imala vokalni potencijal. Nakon što se završilo takmičenje, objavila je nekoliko hitova, ali to nije završilo onako kako je ona očekivala.

Bila je u rijalitiju Farma, ali ni to nešto nije pomoglo, Big Mama je živjela u okolini Ljiga, danas nije puno od tog mjesta odmakla. Pjeva i dalje na privatnim zabavama, a online trgovinom se bavi pa tako dodatni prihod ostvaruje. Svoju polovnu obuću ispod cijene prodaje.

Vidjeli ste i sami šta mora da radi, iako niko ne bi rekao nakon što je bila u finalu Zvezda Granda prije deset godina.

NO COMMENTS