On je primijetio da mu se stvaraju rupe u zidu – skinuo...

On je primijetio da mu se stvaraju rupe u zidu – skinuo je izolaciju i snimio video koji je zapalio internet

973
0
SHARE

Ukoliko posjedujete kuću, sigurno ste prolazili kroz razne avanture, to nije ona vrsta avanture kao u filmovima kada gledate ili nečija iskustva kada slušate koji su radili bungee junping, ili su sa padobranom skakali, ipak, ovo u nama pokreće adrenalin.

Najbolje znaju oni koji jure miša sa metlom ne bi li ga istjerali… I ljudi koji drže mačke u kući, pa kada se vrate kuć sa posla, zateknu da je namještaj izgreban, ili trka psa i mačke oko stola, ili u februaru kada čujete mjaukanje pod prozorom.

Sigurno niste imali priliku da vam redovne mušterije u kući budu ptice djetlići. Često se zna dogoditi da se u dvorištu pojavi neka životinjica, nekada mogu biti opasne, nekada i nisu toliko. Znamo vidjeti ježa koji se šetka dvorištem, u proljeće nas cvrkut ptica probudi. Imamo i male insekte, zrikavce, mrave, dosadne komarce koji nas muče cijelo ljeto.

Kada god se pojave neke životinjice, naprave nam štetu i to je jako frustrirajuće za nas. Ne bismo govorili koliku nam štetu znaju napraviti, ali jedan čovjek je odlučio da pokaže video zapisom koliku su mu štetu napravile ptice.

Cijeli svoj život je proveo na farmi, dosta interesantnih posjetioca je imao, ali ovo što je on vidio, nikada nije nije imao. Potpuno je ostavljen bez riječi kada je vidio. Primijetio je to nakon što je vidio da mu se nešto kreće po zidovima, pa je tako odlučio da izolaciju skine.

Šta kažete na ovo, da li ste ranije nekada ovo viđali ili vam je ovo prvi put? Budite iskreni s nama

NO COMMENTS