On Je Oženio Zmiju Jer Mu Liči Na Ženu Koja Je Umrla...

On Je Oženio Zmiju Jer Mu Liči Na Ženu Koja Je Umrla – Sa Njom Može Bukvalno Sve Da Radi!

594
0
SHARE

Da li je ovo moguće da se desilo, iako mnogi sumnjaju, što je najgore, ovo se jest desilo. Postao je pravi hit muškarac koji je odlučio da oženi zmiju. Kako i ne bi, ko to još ženi zmije…

 

 

Ovaj muškarac je postoa pravi hit, jer je odlučio da se oženi zmijom, jer kako on kaže, učinio je to jer ona liči mnogo na njegovu ženu. Ostatak života planira da provede sa ovom zmijom, neće ga niko spriječiti u tome.

Čudna priča, koja dolazi iz Azije, a iza svega ovoga se krije nešto tužno i emotivno. Možemo slobodno da kažemo da je ovo srceparajuća fotografija. Tako je on odlučio da oženi ovu zmiju, oženio je ne bilo kakvu, nego kobru. Podsjetila ga je momentalno na njegovu suprugu, koja je postala pokojna prije nekoliko godina.

Kada je riječ o ovoj kobri, ona je duga oko tri metra, a prije pet godina mu je preminula supruga. Ostatak vremena želi da provede sa njom, a mještani pričaju da je on potonuo nakon smrti supruge, ali otkad je upoznao svoju zmiju, drastično mu se promijenio život. Slobodno možemo da kažemo iz korijena.

 

 

 

Inače, kod budista postoji mišljenje da se ljudi mogu pretvoriti u životinju, a njemu je to dalo veliku nadu. Zato je on i rekao kako ga zmija podsjeća na njegovu suprugu koja je umrla.

Mnogi su ostali u šoku, a kako i nebi. Zaista srceparajuće, čak i video zapis je izašao, a mi vam ostavljamo da ovo vidite i sami i da se uvjerite u ovo.

NO COMMENTS