On ima 46 godina, saznao je da ga žena vara čak 10...

On ima 46 godina, saznao je da ga žena vara čak 10 godina – njegova izjava je mnoge ostavila bez riječi!

569
0
SHARE

Jedan bankar je imao život iz snova, tako je mislio. Lijepu ženu, djecu, odličan posao, ali sve je to palo niz brdo kada je saznao da žena koju voli ima drugog, odnosno da ga je ona varala godinama. U posljednje vrijeme, on je radio sve više i više, nije imao vremena dovoljno da posveti svojoj porodici.

 

 

Posao mu je bio sve, kao kuća, a on je potom saznao da ga njegova supruga vara čak deset godina. Odlučio je razmisliti o svom životu, da vidi gdje je pogriješio, a potom je odlučio da napiše pismo.

PISMO JE OVAKO GLASILO:

– došlo je vrijeme da svoj život vratim unazad, za 26 godina života s njom u braku, on je svaki dan provodio na poslu, imao je samo jedan dan u nedjelji slobodan. Nikada nije išao na rizi, nikada nije ni pokušavao da mijenja situaciju.

Saznao je da ga je supruga varala, a da ga ni sin ne voli. Sve svoje snove koje je imao je zaboravio, volio bi da može da vrati prošlost i da neke stvari promijeni iz temelja. Kada je imao 20 godina, želio je da mijenja svijet. Volio je da putuje, mislio je činiti dobre stvari.

 

 

Bio je pun energije, jako duhovit i smiješan, zbog toga se njegova supruga zaljubila u njega. Napisati roman je htio, 70 stranica je ispisao, ali ga nikada nije nastavio. Shvatio je da je zapravo robot, koji je razmišljao samo o novcu, novac ga je na kraju i prokleo. Dati će sve od sebe da promijeni ovu situaciju.

 

 

NO COMMENTS