Oglasio se i Aleksandar Vučić nakon što je njegova kćerka uradila nešto...

Oglasio se i Aleksandar Vučić nakon što je njegova kćerka uradila nešto zbog čega na sve strane pljušte komentari

838
0
SHARE

PREDSJEDNIK REPUBLIKE SRBIJE, ALEKSANDAR VUČIĆ JE OTIŠAO KORAK DALJE, PA SE ODLUČIO POHVALITI UČINKOM SVOJE MEZIMICE I KĆERKE MILICE NA SVOM TVITER AKAUNTU. ON JE JEDNU FOTOGRAFIJU POSTAVIO, A SADA NAKON TOGA KOMENTARIŠU SVI.

Možete vidjeti u jednoj tradicionalnoj ruskoj nošnji njegovu kćerku, povod za ovo fotografisanje je bilo proglašenje pobjednika iz kategorije: olimpijada znanja.

Ruski jezik, fizika, matematika i hemija u jednoj ruskoj školi se ubraja u olimpijadu znanja. Milica Vučić je i sama učestvovala na ovoj olimpijadi, a potom je predsjednik i prvi čovjek Srbije odlučio podijeliti ovu fotografiju gdje je napisao TATINO SUNCE.

https://twitter.com/avucic/status/868801660507828226/photo/1

Svi učesnici koji su se našli na ovom takmičenju su i nagrađeni, jedna od njih je svakako i Milica bila, a na ovoj olimpijada znanja su ne samo srednje škole nagrađivane, nego i osnovne, odnosno njihovi učenici koji su ovdje učestvovali, kao i neki studenti sa fakulteta. Imali smo takmičare, odnosno učenike i studente iz Bugarske, Republike Srpske, Crne gore i drugih zemalja.

Da li biste nam imali nešto reći na ovo? Možemo reći i na koga je Milica Vučić, sigurno na svog oca koji je bio u svojoj generaciji jedan od najboljih studenata Pravnog fakulteta, a svoje obrazovanje je odlučio da prenese i na svoju kćerku, koja je krenula njegovim stopama i koja je pokazala zavidno znanje koje posjeduje iz pojedinih predmeta.

Aleksandar nikada nije volio da eksponira ni svoju suprugu, ni svoju kćerku, njih zaista jako rijetko možemo vidjeti u javnosti, jer ne žele da se eksponiraju. Ovako izgleda prva dama Srbije:

NO COMMENTS