Odrekao se roditelja kada je saznao da su oni Srbi – svi...

Odrekao se roditelja kada je saznao da su oni Srbi – svi su se zaprepastili njegovom reakcijom

563
0
SHARE

SVOJIH RODITELJA SE ODREKAO NA IZNENAĐENJE SVIH.

Sigurno ste do sad i vi čuli za ovog mladića po imenu NEMANJA ŠEŠELJ, on se deklarisao po svim društvenim mrežama kako je on veliki Hrvat, odnosno da je on volio sve što je hrvatskog porijekla, osim toga, ništa drugo nije podržavao.

Desio se i jedan veliki preokret u njegovmo životu, on je otkrio da su mu roditelji rekli kako su oni srpskog porijekla, a njegova reakcija je bila neočekivana malo, jer je reagovao preburno.

U jednom trenutku, njegov život se promijenio pred nosom, zato što je otkrio jednu izuzetno tužnu vijest, njegovi roditelji pripadaju drugoj strani. Kazao je i kako je u vodu palo sve ono u šta se on kleo sve ove godine života, kao i sve ono u šta je on vjerovao, sve je palo samo za jednu noć.

On je na brojne nacionalističke skupove išao, jer je volio činjenicu da je Hrvat, na svoju zemlju nikada nije dao. On je odrastao, gajio tokom svog odrastanja i velik umržnju prema Srbija, iz razloga što se odrastao u okruženju gdje se mržnja prema Srbima spominjala. Nikada ih nije volio, kaže da neće ni roditeljima nikada oprostiti činjenicu što su ovu užasnu istinu od njega godinama krili, koja je mnogo strašna za njega bila.

Odrekao se svojih roditelja, a deklariše se i dalje kao Hrvat. Otkrio je sasvim slučajno kada nije uspio da uđe u HDZ kao čistokrvni Hrvat, mislio je da je neka greška, a potom su rekli da ima srpsko porijeklo što su mu roditelji potvrdili.

 

NO COMMENTS