Najboljeg tenisera Novaka Đokovića su upitali za koga navija na svjetskom prvenstvu:...

Najboljeg tenisera Novaka Đokovića su upitali za koga navija na svjetskom prvenstvu: Njegov odgovor niko nije očekivao

559
0
SHARE

NOVAK ĐOKOVIĆ JE POPULARNI SRPSKI TENISER KOJI JE TOKOM PAUZE NA WIMBLEDONU OTKRIO NOVINARU SPORTKLUBA DA PRATI SVJETSKO PRVENSTVO, A POTOM JE OTKRIO I ZA KOGA NAVIJA.

Izdvojio je Novak Đoković kako je njegov favorit ni manje ni više nego Hrvatska. Kojeg god Srbina biste pitali za koga navija, rekli bi drugu državu, samo ne bi Hrvatsku. Novak Đoković navija za Hrvatsku, zato nas je sve prijatno i iznenadio.

Novak je rekao da je pratio svjetsko prvenstvo, istina malo manje kako je reprezentacija Srbije ispala, ali prati svakako svjetsko prvenstvo, kazao je Novak pa je dodao:

Navijam za Hrvatsku i uvijek ću navijati samo kada ne igra protiv Srbije, nadam se da će oni uspjeti osvojiti, a ko je favorit, hmmm. Ne znam, svjetsko prvenstvo je takmičenje koje je nepredvidivo uvijek. Vidimo da su Argentina i Njemačka ispale, to su inače i finalisti prošlog prvenstva.

Prije utakmica Hrvatske i Argentine, Novak Đoković je napisao na svom Instagram profilu IDEMO VATRENI.

Osjećam se ugodno u Hrvatskoj, još od prvog svog trena kada sam bio tamo sa tri četiri godine u DUbrovniku. Ljudi me poštuju i cijene, sa druge strane, nikakvih predrasuda nemam, govorio je Novak nekada o Hrvatskoj.

Najbolji srpski teniser i nekadašnji broj jedan Novak Đoković trenutno igra na gren slem turniru Wimbledon gdje se plasirao u četvrto kolo. Novak Đoković se polako vraća na stare staze, a ko zna, možda upravu na Wimbledonu osvoji svoj novi naslov, vidjet ćemo. On , Rafael Nadal, Roger Federer su apsolutno prvi favoriti, a tu je i Juan Martin Del Potro.

NO COMMENTS